First things first – taidetta kotiin

Kotona tapahtuu. Alakerta täyttyy alakatoista irti revityistä laudankappaleista, vanhoja eristeitä täynnä olevista muovisäkeistä ja saunan lauteista, mutta minä päätin jo aloittaa sisustamisen – taiteesta.

Tein jokin aika karkean listan asioista, jotka haluan kotiin kun remontti on edennyt kaaoksesta valmiisiin pintoihin. Kirjoitin listalle ykköseksi ISO TAULU, koska kodissamme on paljon suuria seinäpintoja, jotka suorastaan huutavat näyttävää taidetta.

En ajatellut, että hankinta ajoittuisi näin alkuvaiheeseen, mutta…never say never ja niinhän siinä kävi, että nyt olohuoneessamme on ISO TAULU.

Olen aina rakastanut Katariina Sourin taidetta. Mielestäni hän on huikea värien käyttäjä ja pidän eritoten siitä, että hänen taulunsa ovat kookkaita ja näyttäviä.

Katariinalla oli hiljattain näyttely Sipoon Gumbostrandin Konst&Formissa ja suunnistimme sinne mieheni kanssa. Konst&Form on muuten mainio retkikohde. Taidekeskus, josta löytyy taidegalleria, myymälä ja bistro.

Olin varannut verkosta toisen teoksen, mutta vaihdoin perille päästyämme lennossa teoksen toiseen, sillä Ducktress pysäytti meidät molemmat upean värien ilotulituksen äärelle. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Nyt näyttely on päättynyt ja kävimme eilen hakemassa ihanan teoksen kotiin. Vaikka ympäristö onkin vielä pitkään keskeneräinen, taulu tuo hymyn huulille ja auttaa jaksamaan remppakaaoksen keskellä. Joskus siis kannattaa tehdä järjenvastaisia päätöksiä väärässä järjestyksessä!

Tässä se nyt on: The Ducktress!