KISS BEFORE YOU JUMP

You feel like close to heaven, down to earth. You feel like its the closest thing to have wings. 

When I reached the top of the mountain, I felt freedom, I felt the blue sky. Happiness is the view from the top of the mountain. Skiing is more than a sport; It’s a way of life.

Skis are not just a piece of wood. Challenge fears, push limits, share incredible experiences and use your brain, its the most important part of your equipment

-also when skiing.

There is nothing like the rush of going down the mountain and harnessing all that energy and all that gravity and using it for your own pleasure. It’s like a kiss that takes your legs out from under you.

When you are scared, but do it anyway, that’s brave. And be brave, even if you are not. Pretend, no one will notice the difference. When you’re brave, you empower others around you to be brave too. Brave women are not born from comfort zones. They are made in fire.

If you ever find yourself in a wrong story, leave. It’s the same story in choosing where to ski. No snowflake is beautiful in an avalanche. Judgments are like a snowballs. As time rolls along, the snowball becomes a boulder and then an avalanche.

Love the nature, respect the nature, be humble.

If you are not falling, you are not learning. And its ok to fall down, get up and try again.

I have been skiing since I was 4 years old. We used to go to Lapland every year with my family and when I lived in Germany, when I was in my 20s, I practiced downhill skiing already with a more serious approach. But no matter of the size of the hill, if it is with a beautiful mountain view at Tux, Austria or a small hill near my home city Helsinki – I just love to ski – especially with my Finnish made PUSU skis. Such a priviledge to ski with them.

Skis PUSU *  Outfit Newland

You can’t buy happiness, but you can buy a lift pass.

Attitude is a choice. Happiness is a choice. Optimism is a choice. Kindness is a choice. Giving is a choice. Respect is a choice. How you treat other people is a choice. Whatever choice you make makes you. Choose wisely.

Consequence is no coincidence. Kiss before you jump. 

Sometimes its not about winning, its about doing what is right. Saving others.

You can close your eyes for the things you don’t want to see, but can you close your heart and mind for things you know. They might ignore, then they might laugh, then they will fight and then they will loose.

Ski PUSU, Outfit Newland, Sunglasses Moncler / Synsam

It never gets easier, you just get stronger. Like in skiing.

Willpower and desire, make an irresistible pair. Love attracts only one thing and that thing is love.

Live, breathe, ski.

Kiss, Tua

XXX

KUVAT Tuasta Pinja Palmunen ja You Travel matkaopas Jenni Laine.

TARINA

”Unelma omista suksista. Että saisi kerrankin juuri sellaiset kun itse haluaa. Ajatus syttyi 2009. Parkkilaskuista oli siirrytty offareille, ja välineet alkoivat kiinnostamaan entistä enemmän. Kurssi löytyi netistä. Ensimmäinen oma paja rakennettiin autotalliin Jyväskylän Puuppolaan.

Ensimmäiset omat sukset valmistuivat samana vuonna ja testaamaan niitä päästiin Riihivuoren lähirinteillä. Kokemusta karttui, suksia rakenneltiin omaan käyttöön, laatu ja prosessit kehittyivät prototyyppien myötä, ja pian persoonallisten puusuksien perään alkoivat kysellä jo muutkin. Oman yritystoiminnan käynnistäminen oli sitten seuraava askel, Puuppolan Suksi Oy perustettiin helmikuussa 2016.

Suksen tekemisessä jokainen yksityiskohta vaikuttaa, ja näitä yksityiskohtia on äärettömän paljon. Perusperiaatteet ovat lopulta yksinkertaiset: laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyy tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.

Lappi on kovaa vauhtia kestävä allmountain-suksi kaikenlaisiin hiihtokeskusrinteisiin. Lappi on suunniteltu rinnelasku edellä, kuitenkin unohtamatta offariominaisuuksia. Vyötäröltään 92 millinen suksi on ketterä ja vauhdikas. Upean loimuava visakoivuviimeistely tekee suksesta näyttävän ja erottuvan välineen.

Laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyvät tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.”

 

13.10. 2023 Järjestetään Tapahtumatalo BANK:ssä AFTER WORK Clubin messut, jossa mukana opettavina osastoina 50 yritystä ja 10 luentoa. Messujen perään AFTER WORK GALA, jossa hyväntekeväisyys huutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan Mannerheimin lastensuojeluliiton Helsingin yhdistyksen Sophie Mannerheimin Turvakodille. joka on ympärivuorokautinen, kodinomainen paikka, missä lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokenut henkilö tai perhe saa turvattua asumista ja apua väkivallan loppumiseksi.

Hyväntekeväisyyshuutokaupassa PUSU suksia, joista jokainen pari on yksilöllinen taideteos; suksiin ovat tunnetut henkilöt suunnitelleet kuvan, joka laaseroidaan suksiin.

Liput messuille ja gaalaan: www.bretelle.fi

 

Matkatoimisto You Travel Oy on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva matkanjärjestäjä, joka on perustettu vuonna 1998. You Travel on erikoistunut harrastematkoihin ja aktiivimatkoihin, jotka suuntautuvat pääasiassa eri vuoristoihin, etenkin Alppien alueelle. https://youtravel.fi/