HouseBoat Lohjan Helmi – Voita upea asuntovene vuorokaudeksi!

Lohjan Helmi on liikkuva, korkeatasoinen lomakoti kaikkine mukavuuksineen.

Houseboat Lohjan Helmen isäntä Sakke on koulutukseltaan ja työhistorialtaan veneenveistäjä ja toiminut melkein koko työhistoriansa veneiden ja puun työstämisen parissa. Viimeiset vuodet tosin talonrakennuspuolella terveyssyistä, koska veneen rakennuksen parissa joutuu käyttämään voimakkaita myrkkyjä ja liuottimia.

Yhden veneprojektin hän ajatteli vielä tehdä ja sen tuloksena syntyi Houseboat Lohja. Siitä tuli sellainen, joka saattaa poikia lisää helmiä.

 

Houseboat Lohjan Helmi rakentui jäätelökioskeilla 2018 aloittaneen perheyrityksen yhteisellä ideoinnilla ja ponnistuksella. Yritys on nimeltään R&S Tiimi ja markkinointinimi on Houseboat Lohja.

Reaa ja Sakkea yhdistää rakkaus vesistöihin. Rea on kasvanut Näsijärven rannalla ja Sakke taas on ollut vuosikaudet rakentamassa ja huoltamassa veneitä Taalintehtaalla.

Rea oli joskus unelmoinut, että jos voittaa lotossa, niin ostaa veneen. Sitten eteen tulikin tuplaonni; löytyi mies, jolla oli vene ja taidot tehdä lisää veneitä. Saken silloinen Tinka-vene pääsi myös mukaan uuden houseboatin sisustukseen. Se on tärkeä osa parin yhteistä taivalta.

Rean ystävä Pia Lähteenmäki opiskelee sisustussuunnittelua ja teki veneen sisustuksen osana opintojaan.

Karttaa on hyvä osata lukea ja moottoriveneen ajosta olla ainakin vähän kokemusta – muuten ajelu asuntolautalla on aika helppoa.

Pelle P, P-Hoodie, väri petal pink 120 €

Aamu alkaa aamiaisella, joka on helppo valmistaa Houseboatin toimivassa keittiössä.

Lohjanjärvellä on lukuisia kohteita missä pysähtyä ja harrastaa eri aktiviteettaja mm.  St. Laurence Golf ja Kisakallion Urheiluopisto, missä voi pelata mm. frisbee golfia.

Hammersmith Tie shirt, väri white, Bermuda Shorts, väri petal pink

Lohjanjärvi on monelle yllättävän suuri ja siellä on mahtavaa ajella ympäriinsä tai vai asettua aloille. Yöksi voi etsiä rauhallisen poukaman, johon laskea ankkurit.

Rea ja Sakke ihastuivat Lohjanjärveen heti sinne muuttaessaan ja unelma asuntoveneestä oli muhinut mielessä jo muutaman vuoden. Konkreettisesti suunnitelmat nytkähtivät liikkeelle elokuussa 2020 Novoconin kokouksessa, ja kun Ely keskukselta tuli vihreää valoa kehittämisrahalle, niin hihat pantiin heilumaan! Venettä rakensivat Lohjalla Sakke ja Juha.

Lohjanjärvi on tunnettu kalaisuudestaan. Jos kala nappaa, sen voi suoraan grillata asuntoveneen terassin kaasugrillissä. Jos kala ei nappaa, niin jääkaapissa on helppo säilyttää evästä. Tarvittaessa catering voi myös hoitaa tarjoilun/eväät.

 

Saken opettaja Terho Halme (Halme Yacht Design) on mukana rakennuspiirrosten ja lujuuslaskelmien kanssa.

Realle ja Sakelle vesistöt ovat paikka rauhoittumiselle.

Houseboat Lohjan Helmi ei ole metelöivä bilelautta, vaan elämys kokea Lohjanjärvi aivan uudella tavalla. Veneen mitoitus on kuudelle ja siinä on jopa puulämmitteinen sauna. Suihku, wc ja keittiö toki löytyvät myös, upeasta terassista ja avattavista lasiovista ja uimalaiturista puhumattakaan.

Saunan yhdeltä seinämältä on upeat näkymät järvelle.

Pelle P Sherpa Sweater väri Beige oak

Asuntolaiva toimii loistavasti myös loppukesän ja alkusyksyn rapujuhlien pitopaikkana!

 

Pelle P, P-Hoodie, väri white, Active Skirt, väri white, Badge Tee, väri white, P-cap 100 cotton twill

Tervetuloa kokemaan jotain ainutlaatuista ja menettämään siihen sydän samalla.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

KILPAILU! Voita asuntovene vuorokaudeksi käyttöösi elokuussa 2021! *

Millä lämpenee Houseboat Lohjan Helmen sauna ja millaiset löylyt toivoisit?

Vastaa Bretellen facebook sivustolla bloginpostauksen alle ja osallistut kilpailuun.

Bretelle | Facebook

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sekä voittaja julkaistaan blogissa 1.8.2021.

*Lue varaussäännöt asuntoveneen sivustolta, koskevat myös voittajaa. Palkinto koskee vuorokausivuokraa. Vuorokauden voi valita arkipäivälle varauskalenterin vapaiden ajankohtien mukaan.

Edit.1.8. Onnea kilpailun voittajalle: Jessie Messi

Lisätietoja:     www.houseboatlohja.com

 

Pelle P on avannut kesäliikkeen myös Bretellen naapuriin: Korkeavuorenkatu 15, Helsinki.

Veneelle ja vapaa-aikaan pukee:

 

Pelle P and Alinghi side-by-side | Alinghi - Official website

Pelle P on laadukas ruotsalainen lifestyle brändi vapaa-aikaan ja urheiluun. Vapaa-ajan mallistossa on klassisen selkeät perusvaatteet koko perheelle, joissa viimeistelty suunnittelu yhdistyy korkeaan laatuun ja toimivuuteen.

Mallistossa myös tekniset veneilyvaatteet kevyemmästä käytöstä aina vaativimpiinkin olosuhteisiin, sekä väli- ja sadeasut kaikkeen ulkoiluun ja reippaaseen menoon.

pellepetterson.fi