Sitä elää vain kerran, mutta saa syöttää kahdesti

 

Champagne Tennis Cup on naisten tennisturnaus. Turnaus, jossa naiset pelaavat tennistä ja nauttivat hyvästä ruoasta, seurasta ja sampanjasta, mutta kaiken alustana on itseasiassa välittää tietoa, taitoa, tukea ja kannustusta; idealla minä autan sinua – sinä autat minua.

Päivän teemana oli verkostoitua ja jakaa ajatuksia; bisnestä, kotia, kauneutta, terveyttä, rakkautta, politiikkaa, naiseutta ja äitiyttä; kaikkea maan ja taivaan väliltä ja sen yli, jotta me voimme olla parempia naisia itsellemme ja toisillemme.

Pelasin tennistä ennen turnausta tänä vuonna kerran. Harjoittelu tekee mestarin, joten ensi vuonna olen jo vastustaja, en vain osallistuja. Taidon puute ei vähennä voitontahtoa, mutta opettaa häviämistä

-saippualle olisi ollut käyttöä..

InWear:in turnauspaidoissa tuli tunne yhteenkuuluvuudesta; pieni asia, iso merkitys.

InWear on yksi vanhimpia tanskalaisia muotibrändejä. Se perustettiin vuonna 1969. InWearin taustalla on pyrkimys olla johtava, itsevarma ja kansainvälinen muotibrändi – jossa on ripaus pehmeyttä mukana. Sopi meille kuin nenä päähän.

Turnauksen voittivat Erika ja Sanna. Turnauksen tasosta kertoi, ehkä parhaiten se, että Erika voitti pelaamalla ns. väärällä kädellä.. Hän on vuoden 2018 padelin Euroopan parhaimmistoa.. Erikan parin Sanna Pöyryn vahvuus on sampanjan tietämyksessä; Sampanja Ritariksi lyöty Sanna Pöyry avasi illallisen yhteydessä meille ovea sampanjan ihmeelliseen maailmaan.

Voittajat saivat pullolliset Mumm sampanjaa ja lahjakortit Bettan Sandellin hierontaan Lauttasaareen.

Tua’s kitchen illallisen kruunasi Hotelli Kämpistä toimitettu jälkiruoka, joka maistuu jopa paremmalta kuin näyttää, jos mahdollista. Ihastuin niihin Hotelli Kämpin 20-vuotis juhlissa: http://www.blogbank.fi/tuacasa/2019/05/11/missa-on-kampin-rappusten-alkuperaiset-kaiteet/

 

Kiiltävän ja kauniin kuoren alta löytyi rahkamainen herkku kirsikkaisella sydämellä. On tärkeää saada ympärilleen ihmisiä hyvällä sisuksella. Kauneus on myös sitä, millaiseksi saa toiset tuntemaan itsensä. Kun kertoo hyvää toisesta, siitä saa vähintään kaksi hyvän mielen.

Kun puhuu paljon itsestään, ei opi mitään uutta.

Ensi silmäys, ensi puraisu -ne jättävät jäljen, mutta joskus vasta toisella kertaa tietää maistaneensa jotain taivaallista. 

Angel Barretto on rakkauden lähettiläs. Hän piti meille hetken, jossa keskityttiin löytämään rakkaus itsestä. Kun rakastaa myös itseään, on aina rakastettu.

Sisäisen hyvinvoinnin lisäksi kaikki pelaajat saivat lahjaksi ihastuttavat hopeiset rannekorut A. Tillanderilta ja Missonin tuoksun, joka sopii kätevästi käsilaukkuun.

Elämä on vähän kuin juhlat. Sitä kutsuu paljon ihmisiä, osa lähtee varhain, toiset viipyvät aamuun asti. Osa nauraa kanssasi, osa nauraa sinulle.

Sitä elää vain kerran, mutta tenniksessä saa syöttää kahdesti.

Anna mailan puhua.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Sponsored by:

Amer Sports Brand Store