Kiitos ja näkemiin

Kaikki alkoi siitä, kun vanhempieni koti pistettiin maantasalle. Siitä alkoi muutaman vuoden matka, joka on ollut palkitseva ja samaan aikaan aivan jäätävän rankka. Talon rakentamisesta alkoi myös blogi Tua Casa.

Olen ollut 4 vuotta Suomen TOP 10 bloggari omassa kategoriassa vain yhdellä blogilla viikossa. Ykkönen ison osan viime vuodesta. Menestys on tuonut mukanaan onnistumisen iloa, mutta myös paineita. Nyt kun talo on valmis, on aika päästää irti.

En oikeasti tiennyt mihin ryhdyin, mutta voin oikeasti sanoa, että vaikka moni asia meni aivan päin mäntyä, niin lopputuloksena sain aivan mielettömän upean kodin, josta olen ensisijaisesti kiitollinen äidilleni – ja pankille!

Sementin ohessa Tua Casa on myös satoja kirjoituksia ja tuhansia kuvia. Sanoja ja lauseita, joissa on ollut viestejä; esillä ja piilossa. Blogin kirjoittaminen on ollut välillä kuin tulisilla hiilillä juoksemista, välillä ilolla askeltaen, välillä kyynelten virratessa. Kiviä on lentänyt, mutta olen ottanut ne talteen ja rakensin niillä talon, en muuria.

Moni on ehkä huomannut, että välillä teksti on ollut miekka, välillä laastari. Toisella kertaa lauseet ovat kertoneet kaksi tarinaa yhtä aikaa.

Nämä vuodet ovat myös olleet raskaita. Yksin kolmen lapsen kanssa talon rakentaminen ja useamman firman vetäminen on välillä vienyt yöunet, välillä terveyden. Kaikki ei ole aina niin täydellistä, kuin miltä ulospäin näyttää.

Mutta perhe ja ystävät lähellä, niissä on aina ollut minun elämäni perusta. <3

 

Tiedätkö, kun on rakentanut jotain valmiiksi, on aika rakentaa jotain uutta. Tua Casa on noussut hiellä, työllä ja pankkilainalla. Tiedätkö, on paljon helpompi riisua pois vaatteet, kuin olla oikeasti alasti; kertoa mitä sisälle kuuluu. Tervetuloa Tua Casa:n saunaan!

Blogin kirjoittaminen on ollut myös kovaa työtä. Yksikään kivi tai laudan pala ei tullut saunaankaan ilman, että ne itse kannoin, mutta olen saanut myös sanoa sen, mitä ajattelen ja kuka olen.

Voi heittää vettä kiukaalle tai nauttia vaan lämmöstä, voi oikeasti muuttaa maailmaa. Elämä tarjoaa erilaisia löylyjä, joskus ne jää haaleiksi, toisella kertaa polttaa. Löyly ei jää kuitenkaan siitä kiinni uskallanko heittää vettä.

Askel askeleelta olen oppinut kirjoittamaan ja kertomaan. Olen tehnyt enemmän kirjoitusvirheitä kuin laki sallii, mutta onpa talossakin tehty lähes kaikki kahteen kertaan.. Saunan marmori seinä purettiin kolmesti.

Kun tarpeeksi tapahtuu vastoinkäymisiä, sitä oppii olemaan välittämättä ja kiinnittämään huomionsa siihen, mikä onnistui tai on hyvin. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita; ilman lukijoita ei olisi blogia. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, moni teistä on kulkenut rinnalla alusta asti. Kiitos perheelle ja ystäville, jotka olette jaksaneet jakaa ja auttaa; menestys ei tullut yksin.

Tua Casa jää lomalle. Kiitos ja näkemiin, mutta ei hyvästi.

Aurinkoa kesään; love you.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

KIUAS: TULIKIVI

Tulikiven pyöreässä Naava-kiukaassa yhdistyvät tinkimätön muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huipputekniikka. Perinteiseen saunomiseen tarkoitettu Naava on valmistettu kauniista, uritetusta vuolukivestä, joka varaa lämmön sisäänsä ja luovuttaa sen miellyttävästi kosteissa ja tasaisen pehmeissä löylyissä. Kiuas on suunniteltu palvelemaan saunojaa vuodesta toiseen ja kestämään aikaa. Se on kuin moderni pala suomalaista kallioperää löylyhuoneessa.

VALAISTUS: Pasi Saari www.electrowaves.fi

MARMORI seinät ja GRANIITTI lattia:  Inno Group Oy | Kivelänkatu 8 57200 SAVONLINNA | Tel. +358 (0)400 751 313, www.mkb.fi

LASISEINÄT: Yksi numero, -kaikki lasista. Soita 09 755 7979. Kaikki lasialan palvelut saman katon alta. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy on ammattitaitoisesti ja monipuolisesti palveleva lasitusalan erikoisliike. info@lasiliike.fi.

SADEVESISUIHKU: Oras

kuvat Tuasta: Teemu Moisio