Aika lentää

AFTER WORK Club oli kotimaisen kellomerkin DE MOTU:n vieraana Malmin lentokentällä toissa viikolla.

Jos kellot ovat tämän päivän trendi, joissa kotimaisuus ehdottomasti valttikortti, niin Malmin lentokenttä taitaa olla pelikortti tai jonkun pankkikortti.

Aika lentää; ei kannata sanoa myöhemmin tai toisella kertaa, koska on olemassa myös ”liian myöhäistä”.

”Kun lintu elää, se syö hyönteisiä. Kun lintu kuolee, hyönteiset syövät sen. Yhdestä puusta voi tehdä miljoona tulitikkua, mutta yhdellä tulitikulla voi polttaa koko metsän.” Tilanteet voivat muuttua hetkessä. Niin myös Malmin lentokentän kohtalo.

Helsinkiläiset haluavat pelastaa Malmin lentokentän ja säästää suohon uppoavat sadat miljoonat eurot. Ympäristöministeri palautti rakennussuojeluasian ELY-keskukselle. On osoitettu toteen, että rakentaminen Malmin Lentokentälle aiheuttaisi ympäristökatastrofin Etelä-Suomessa.

Jää jäljelle vain kysymys; MIKSI?

Lentämisessä on tulossa uusi aika ja uudet koneet, jotka toimivat sähköllä. Muutaman vuoden päästä niillä päästään lentämään jo tuhansia kilometrejä. Mukana kehitystyössä on mm. Yhdysvaltojen armeija ja Nasa.

Suomen ensimmäinen sarjavalmisteinen sähkölentokone, kaksipaikkainen Pipistrel Alpha Electro -sähkölentokone on Helsinki-Malmin lentokentällä.

Sähkölentokoneen avulla kehitetään ekologista ilmailukulttuuria ja tehdään myös laaja-alaisesti tutkimustyötä, jossa tutkitaan muun muassa akkujen kestoa ja suorituskykyä.

Sähkölentokoneet tuovat ratkaisun lentoliikenteen päästöongelmiin ja ne muuttavat ilmailun ympäristöystävällisemmäksi, ekologisemmaksi ja meluttomammaksi.

Luulisi vihreidenkin ajavan asiaa eteenpäin, mutta toisin saattaa käydä: Malmilla keskitytään siinä tapauksessa lähivuosina merkittävän luonnonkatastrofin kanssa kamppailuun..

Tue Malmin lentokenttää ja tilaa numeroidut lentokonekalvosinnapit 39 € (sis alv.24%). tua@bretelle.fi

Kuvassa Timo Hyvönen, Malmin lentoaseman ystävät ry:n puheenjohtaja.

Hyvät kellot ovat kallisarvoisia, mutta on hyvä muistaa, että aika on kallisarvoisinta.

De Motun perustajaosakas ja toimitusjohtaja Valdemar Hirvelä toimi AFTER WORK tapaamisen isäntänä.

DE MOTU kellot valmistetetaan Malmin lentokentällä, Helsingissä.

Ei ole kyse siitä onko aikaa, vaan järjestääkö sitä. Kaikkeen on aikaa, mitä haluaa. Ajalla voi parhaiten näyttää mikä merkitsee. Ei ole myöskään kyse siitä onko kiireinen, vaan mihin järjestykseen asiat elämässään laittaa.

Aika on ilmaista ja samaan aikaan korvaamatonta. Sitä ei voi omistaa, mutta sitä voi käyttää. Ja jos sen kadottaa, sitä ei saa enää koskaan takaisin.

Ei ole olemassa väärää aikaa, on vain olemassa vääriä valintoja.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

After Work CLUB on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa. Bretelle tuo 6 kertaa vuodessa iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera.

LIITY RYHMÄÄN: https://www.facebook.com/groups/535642500128101/

Kaupallinen yhteistyö

www.demotu.fi

DE MOTU
An independent pilot instrument manufacturer with ideas and uncompromising quality.

Five years of research, development and testing, advanced engineering and sophisticated design culminate today in De Motu Watches Ltd, a truly independent and innovative pilot instrument manufacturer with ideas and quality never seen before

Siksi Malmin lentokenttä haiskahtaa