Kiipeäminen on helpompaa kuin kasvaminen

Tiesitkö, että jos kapuaa päivittäin viisi kerrosta, kuluttaa se vuodessa 11 pitsaa! Erilaiset valinnat elämässä vaikuttavat terveyteen. Rappusissa ei kannata kuitenkaan juosta.. varsinkaan, jos ne on tehty graniitista tai jos tavoittelee jotain, mitä ei edes ole.

Aika menee eteenpäin ja Tua Casa on vielä (tähän voisi laittaa päätteen ”kin”) kesken (mutta onneksi myös sanan vähän). 🙂

Keskeneräisyydet voi laskea enää parin viikon ja käden sormin; on muutama lamppu, kylpyamme ja saunan kiuas kytkemättä, lavuaari hanoineen pariin kylpyhuoneeseen asentamatta. Talon rakennusprojekti on jäätävän iso urakka ja sen varrella on oppinut, että mitä ei saatu tehtyä tänään, tehdään ehkä kuukauden päästä tai vuoden. Mutta jokainen nurkka on erikseen suunniteltu ja käsin tehty. <3

Pari vuotta sitten näytti yläkerran halli tältä; edessä oli vielä pitkä matka. Se, että talon rakennuksessa tuli viivästys oli myös etu. Se, että talo rakentui hiljalleen antoi mahdollisuuden kehittyä itse matkan varrella rakennuttajana ja säästää sen eri osiin. Talosta tuli näin hienompi, kuin alunperin edes toivoin.

Sementtirappuset on päällystetty pala palalta tai oikeastaan kivi kiveltä. Olen käyttänyt Inno black flamed graniitti mosaiikkia myös alakerran kylpy- ja saunatiloissa, sekä WC:n lattiassa. Graniitti on kestävä luonnonmateriaali ja toimii hyvin portaissa.

Kivi tuntuu hyvältä jalan alla, tosin näissä rappusissa ei halua kaatua.. Tammiparketti on kotimainen Timberwise ja erikseen tilauksesta teetetty.

Tua Casa on kolmikerroksinen; ylimmässä kerroksessa asuvat lapset, alin on omaa valtakuntaani ja keskimmäisessä kerroksessa syödään, tehdään läksyjä ja töitä, sekä edustetaan. Parasta on äiti ja veli perheineen = tuki ja turva naapurissa.

Sitä pyrkii elämässä eteenpäin ja ylöspäin. Ilman työtä sinne ei pääse, edes yläkertaan. Sen tietää meillä jopa lapset.

Päivä kerrallaan, rappunen kerrallaan; kiipeäminen on helpompaa kuin kasvaminen.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

LASIKAITEET by Itä-Helsingin lasi

Kaupallinen yhteistyö:

TÄYDEN PALVELUN LASILIIKE PÄÄKAUPUNKI­SEUDULLA

Yksi numero, -kaikki lasista. Soita 09 755 7979. Kaikki lasialan palvelut saman katon alta. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy on ammattitaitoisesti ja monipuolisesti palveleva lasitusalan erikoisliike. info@lasiliike.fi.

He ovat palvelleet vuodesta 1983 yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuluttaja-asiakkaita pääkaupunkiseudulla toteuttaen kaikki lasitukset ikkunoista lasikaiteisiin ja ovista lasiseiniin, erikoistuen vaativiin alumiini- ja lasirakennusprojekteihin.

Graniittimosaiikki by INNOGROUP

Inno Group Oy on luonnonkivien tukku- ja vähittäismyyntiliike. Innokivi on järkevä ja luontoa säästävä valinta. Kivi on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen materiaali ja jokainen kivi on yksilöllinen. Eri kivilajit taipuvat moneen muotoon. Graniitti kestää myös kovaa kulutusta ja käyttöä.