AFTER WORK; testosteronia ja naiskauneutta

Mitä on AFTER WORK? Se on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa. Bretelle tuo iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera.

AFTER WORK on myös miestenmessut ja gaala, jotka järjestettiin Helsingin Pörssitalolla 1.3.

Miestenmessuilla oli yli 30 opettavaa osastoa ja luentoja, gaalassa taikuutta, muotia ja musiikkia, sekä illan kruunannut hyväntekeväisyyshuutokauppa hyvässä seurassa, hyvän ruoan parissa -Onnistunut iltapäivä ja ilta.

Tapahtuma alkoi Viinipostin portviinitastingillä. Mukana messuilla oli useita arvostettuja brändejä, kuten Hästens ja BANG & OLUFSEN.

BRETELLE:n iltapäiviin kuuluu myös nautintoaineita ja viihdettä!

AFTER WORK Miestenmessujen jälkeen alkoi AFTER WORK Gala. Olen ollut onnekas, sillä Marianne Harjula on ollut jo useamman kerran juontamassa järjestämiäni tapahtumia. Hän on nyt ehdolla vuoden juontajaksi!

Voit äänestää hänet voittoon täältä: ÄÄNESTÄ

Galan aloitti Taikuri-Mentalisti Noora Karma ja nostatti heti tunnelman kattoon. Onnistuneen illan päätti Ville Pusan upea esitys. Ville on esikoiseni kummisetä. <3

Pörssitalo on jo tilana täynnä superlatiiveja; kaunis, upea, ylellinen, näyttävä, historiallinen ovat adjektiiveja, jotka kuvaavat sitä parhaiten. Palvelu ja ruoka kävelevät tilan kanssa käsi kädessä.

Catwalkilla nähtiin Merja Kupiainen-Groundstroem tekemä näytös, jossa oli malleina Fashion Model Agencyn malleja, sekä Noora Hautakangas, Susanna Penttilä ja Riina-Maija Palander.  Meikeistä vastasi Living day spa/diego dalla palma. Hiukset Juha Tolonen/ Muovaamo.

Näytöksessä BRETELLE, ETON, SUITSUPPLY, HILFIGER, FERRER, KAARINA K., RELOVE, INWEAR, STETSON, PART TWO, RIIKKA COUTURE ja STUTTERHEIM,

www.bretelle.fi

Gaalan kohokohta on huutokaupat, joiden yhteistuotto oli n. 10 000 €. Hyväntekeväisyyhuutokaupan tuotolla tuetaan Westpro4U kautta suomalaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tuotehuutokaupalla mahdollistetaan hyväntekeväisyyshuutokauppa.

Jethro Rostedt oli AFTER WORK Galan tunnelman ja huutokaupan isäntä. Nauru raukui ja pilkka osui nilkkaan – myös omaan.

Gaalassa huutokaupattiin mm. useita signeerattuja pelipaitoja; jääkiekkoilijoiden Teemu Selänteen, sekä Jokereiden Vesalaisen ja Koripallomaajoukkueen Salinin, jota tuli mukaan huutokauppaamaan Juha Veijonen.

Yksin saa aikaan paljon, YHDESSÄ NIIN PALJON ENEMMÄN.

<3, Tua

Liity AFTER WORK CLUBIIN! Saat klubikortilla huikeita etuja ja pääset mukaan AFTER WORK tapahtumiin.

afterwork@bretelle.fi

https://www.facebook.com/groups/535642500128101/

Yllä 2 for 1 lippu SLAM! Wrestling Finland -tapahtumaan 22.3. The Circukseen!

AFTER WORK Miestenmessut ja Gala 1.3.2019