AFTER WORK Miestenmessut ja Gala 1.3.2019

Yhdellä hikisellä paidalla saa aikaan paljon hyvää -varsinkin jos se on Teemun.

Järjestän 1.3. AFTER WORK Galan, Restaurant Pörssissä, jossa on Jethron vetämä hyväntekeväisyyshuutokauppa. Teemu lahjoitti meille huutokauppaan pelipaitansa nimikirjoituksella. <3

Hyväntekeväisyys on sitä, että on kaksi kättä; toisella auttaa itseään, toisella muita. Yksin saa aikaan paljon, mutta yhdessä niin paljon enemmän.

Lahjoittaminen ei ole vain antamista, se on muutoksen tekemistä. Westpro4U auttaa suomalaisia lapsia ja nuoria. Minulle on tärkeää, että ensin hoidetaan oma pesä, sitten vasta muiden.

AFTER WORK Galan Hyväntekeväisyyshuutokaupassa Jethro huudattaa elämyksiä; on iltapurjehdusta Helsingin edustalla, Haukikoiran vetämä kalastusreissu Tammisaaressa, Yöpymistä Hiltonissa ja Kämpissä, Kalle Keskisen lahjoittamia konserttilippuja (mm. Lenny Kravitzin keikalle), on värikuulasodasta lasinpuhallukseen jne.

Illan aikana esiintyy mentalisti-taikuri Noora Karma ja  laulaja Ville Pusa. Juontajana on Marianne Harjula.

Illan muotinäytöksen stailaa Merja Kupiainen-Groundstroem/Fashion Model Agency

Top Model ja Top Male Model finalistien lisäksi malleina mm. Susanna Penttilä, Klara Kivilahti, Riina-Maija Palander ja Noora Hautakangas, esittelemässä mm. Riikka Ikäheimo Couture, Bretelle, ETON, Kaarina K., InWear, Relowe, Hilfiger, Ferrer, Stetson ja Part Two kevätmallistoja.

Gaalavieraat saavat lahjaksi usean sadan euron arvoiset lahjatuotekassit. Niissä on mm. Elite Trainers pt lahjakortit, Siljan etukortit, Bretellen silkkitaskuliina, kosmetiikkaa, vitamiineja, kahvia, pesuaineita, suklaata ym.

Gaalan lipuista on myyty jo parissa viikossa 50%. 150 € maksaviin kortteihin kuuluu tuotelahjakassin ja ohjelman lisäksi 3 ruokalajin istuva illlallinen Restaurant Pörssissä ja juomaa. GAALAKORTTEJA voi ostaa täältä: GAALA

DRESSCODE Tummapuku/coctailmekko

Seuraa GALAA Facebookisssa ja pysy ajantasalla   tästä!

AFTER WORK Galaa ennen on AFTER WORK Miestenmessut.

AFTER WORK Miestenmessut on vuosittainen tapahtuma miehille; yli 30 opettavaa osastoa, luentoja ja 2 paneelikeskustelua.  1.3.2019 klo. 15.-20.00 Helsingin Pörssitalolla. Liput 10 €
Opi sijoittamisesta ja sijoita itseesi. Opi rakkaudesta, nautintoaineista, kulinarismista, muodista, teknologiasta, hyvinvoinnista, matkailusta yms. miestenmessuilla, jonne naiset ovat myös lämpimästi tervetulleita!
Paneeleissa mukana mm. Tom Packalen, Mikki Kauste ja Jethro Rostedt.

AFTER-WORK-Miestenmessut

 

Tervetuloa oppimaan AFTER WORK Miestenmessuille ja antamaan se toinen käsi AFTER WORK Galaan!

<3, Tua

 

Molempien tapahtumien järjestäjä on BRETELLE Oy Ltd.

Bretelle on vuonna 1998 perustettu miesten asusteliike Korkeavuorenkadulla. Kotimaista suunnittelua, italialaista käsityötä. Liikkeestä löydät 1000 erilaista solmioita, 800 taskuliinaa ja 450 rusettia. Teemme myös omakuosituotteita pienissäkin määrissä! tua@bretelle.fi / 0400 863 836

Yhteistyöstä kiittäen Alexandra Procope / WestPro4U