Suomessa on enemmän saunoja kuin autoja

Kun lauteilla hikoaa, niin muistaa, että niiden eteen on saanut kirjaimellisesti hikoilla; olen itse valinnut ja kantanut peräkärryyn saunani lauteet.  Samana iltana lensin myös helikopterilla Vaalimaalle Zsar outlettiin. Peruspäivä. 😉

Halusin lauteet tervalepästä ja kun näin laineilevat lauteet, niin se oli siinä. On vaikeaa, kun tietää mitä haluaa, koska sitä ei välttämättä löydä. Joskus taas löytää jotain, mitä ei edes tiennyt haluavansa. Samaan aikaan löytäjä ei saa aina pitää.

Sauna on siinä mielessä ihmeellinen paikka, että siellä puhutaan jopa ventovieraille alasti. Ja taas jos ventovieraille ei puhuta, niin heidän kanssaan voi kuitenkin mennä saunaan alasti.

Suomessa on muuten enemmän saunoja kuin autoja. Sanotaan myös, että sauna on köyhän miehen apteekki ja sillä on useita eri terveysvaikutuksia. Näin pakkasella tosin ihan lämpökin riittää.

Saunan lasit on tehnyt Itä-Helsingin lasi. <3 https://www.lasiliike.fi/tuotteet/saunan-lasitukset/

Saunan lasiseinät on tehty karkaistusta turvalasista mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja on useita: kirkas, kuvio- ja koristelasit sekä sävylasit.

Tarkkasilmäinen ehkä huomasi, että Ilman kiuasta on aika viileetä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö:

Suomen Tervaleppä Oy

Suomen Tervaleppä Oy on saunojen ja pesuhuoneiden sisustamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. He palvelevat niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

Valikoimasta löydät mm. saunan lauteet, kaiteet ja tolpat, suositut sts-paneelit sekä suuren määrän pientuotteita. Tervalepän lisäksi voi valita materiaaliksi myös haapaa tai lämpökäsiteltyä haapaa.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

 

Sadesuihkut www.oras.fi

Kylpyhuoneen ja saunan marmori-lattia ja luonnokivilattia: Inno Group Oy | Kivelänkatu 8 57200 SAVONLINNA | Tel. +358 (0)400 751 313, www.mkb.fi

Inno Group Oy on luonnonkivien tukku- ja vähittäismyyntiliike. Innokivi luonnonkivivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja sisä- ja ulkotiloihin. . Luonnonkivistä löydät laajan valikoiman värivaihtoehtoja eri kivilajien ja pintakäsittelyjen mukaan.

Inno Group Oy:n Innokivi on järkevä ja luontoa säästävä valinta. Kivi on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen materiaali ja jokainen kivi on yksilöllinen. Graniitti kestää kovaa kulutusta ja käyttöä, marmorista taipuu monimutkaisetkin rakennelmat. Innokivi on luonnollinen valinta!