Parempi luonnossa kuin mielessä

Monesti hinta on tärkeämpi kuin laatu, mutta laatu on paras tapa laskea hintaa. 

Rakentamisessa ja kalustamisessakaan kaikki ei aina mene niin kuin paperilla tai mielessä, mutta se tunne, kun saa itse suunnitella ja helpotus, kun suunnitelma näyttää luonnossa paremmalta kuin mielessä ja paperilla -rohkaisee tekemään niin uudelleen. Onnistumisen ja laadun muistaa vielä silloinkin, kun on hinnan unohtanut.

Kun aloitin rakentamaan, nyt voi sanoa jo vuosia sitten sattuneista syistä, niin tavoittelin kylpyhuonekaapeissa jotain muuta kuin ihan tavallista. Helsingin Kruununhaassa on ihana kalusteliike Jean Vernet ja siellä saa mahdollisuuden suunnitella laadukkaita lipastoja itse. Kaikkien osien värit voi vaihtaa ja jopa malleja muokata toiveiden mukaan. Kaapit valmistetaan käsityönä Ranskassa.

-Toki on hyvä muistaa, että valmiista lipastosta on vielä monen askeleen matka kylpyhuonekalusteeksi..

Lipastojen valmistuksessa meni tovi ja osa kylpyhuoneista seisoi keskeneräisinä. Kun lipastot saapuivat syksyllä; se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja en raaskinut tehdä niistä kylpyhuoneen kalusteita. Lipastot löysivät uudet paikat makuuhuoneesta ja ruokailuhuoneesta.

Makuuhuoneessani on Afrikka teema ja lipaston raidoitus sopi sinne Seeprojen joukkoon kuin nenä päähän.

Joskus uusi tehdään näyttämään valmiiksi vanhalta ja samaan aikaan vanhat yrittävät näyttää nuorelta. Uudessa ”vanhassa” ainakin saranat toimivat kuin rasvattu, kun itsellä alkaa nivelet jo paukkua pakkasessa ja vanhat korisvammat muistuttavat jokaisella askeleella.

Siinä vaiheessa, kun oma isä alkaa kyselemään vaihdevuosista ja muistuttamaan, että 50-vuotta alkaa olla kulman takana, niin sitä miettii, että miten ulkoa voi olla vanha ja nuori sisältä. Ja mitkä vaihdevuodet?

Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää; laatikotkin ovat ovi.

Kuvan lipasto on Batel  Maxime, Kirsikkapuusta valmistettu pieni lipasto.

Jos ei ole tottunut laatuun, juoksee helposti määrän perässä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on

Kaupallinen yhteistyö:

Jean Vernet

Jean Vernet on suomalainen yritys, joka on keskittynyt ranskalaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Kaikki myynnissä olevat huonekalut tuodaan maahan itse.
Jean Vernetin päätuotteita ovat puusta valmistetut huonekalut, joihin designin lisäksi on panostettu materiaaleihin ja valmistuksen laatuun. Valikoimasta löytyy huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka sopivat persoonalliseen ja vaativaan sisustusmakuun
Jean Vernetin myymälä sijaitsee Helsingin Kruununhaassa osoitteessa: Mariankatu 20, 00170 Helsinki

Jean Vernetin matkalaukkulipasto löytyy olohuoneesta, sen värimaailma tuli poikien toiveiden mukaan jääkiekkojoukkue Tapparan väreistä! 😀

 

Tyhjä laatikko on merkki tyhjästä elämästä