Joskus voittaa, joskus oppii

Joskus paras hetki heräämisessä on se, kun saa jatkaa unia. Elämässä on hyviä aikoja ja huonoja aikoja – kaikesta voi oppia. Kun herää uuteen aamuun, voi päivän aloittaa aina uudestaan.

Meidän perheessä on perinteenä tuoda syntymäpäivänä sänkyyn aamiainen laulun kera, jotta päivä olisi erityinen aamusta alkaen.

Joissakin perheissä, jos haluaa aamiaisen vuoteeseen, pitää nukkua keittiössä.

Syntymäpäivään kuuluu myös lahja. Aku Ankka -lehtiä on kertynyt vuosien saatossa ja käytämme niitä nykyään myös lahjapaperina. Toimii myös kierrätyksen kannalta. Paketista löytyi Mitalihenkari.

Mitalit ja viirit ovat ansaittuja, ei saatuja. On myös mitaleita, joilla jotkut ratsastavat lopun ikänsä, vaikka ne tulisi myös ansaita uudestaan -joka päivä.

Elämässä ei tulisi tavoitella kultaisia mitaleita, vaan kultaisia sydämiä. Kannattaa juosta jos osaa, kävellä jos täytyy, ryömiä jos on pakko. Ikinä ei pidä antaa periksi. Lapset ovat minun mitaleita, kaikki kaikkein rakkaimpia.

Joskus voittaa, joskus oppii. Rakkaudesta lajiin.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö: www.mitalihenkarit.fi

Mitalihenkari on kotimainen:

– urheiluharrastuksista saatujen mitalien, viirien yms. muistojen arvokkaaseen säilytykseen tarkoitettu teline

– laadukas ja tyylikäs sisustustuote, joka on samalla kätevä käyttöesine

– loistava lahjaidea, tuo iloa vuosiksi

– hyvä tapa osoittaa vaikka kummilapselle, että arvostaa harrastusta, vaikka ei useinkaan pääsisi kannustamaan

– yhteensä yli 40 mallia (kaikki eivät löydy verkkokaupasta pienien toimituserien vuoksi)

– jääkiekko (myös jättikoko), poikien fudis (myös jättikoko), tyttöjen fudis (myös strasseilla), poikien salibandy,  tyttöjen salibandy (myös strasseilla), luistelu (myös strasseilla), voimistelu (myös strasseilla), koripallo, karate, paini, hiihto, yleisurheilu ja juoksu, pyöräily, triathlon miehet (myös jättimalli), triatlon naiset (myös jättimalli), lentopallo, kilpatanssi, ultimate/ fresbee golf, uinti (myös jättimalli), my wall of fame

Mitalihenkari suunnittelee ja toteuttaa myös erikoismalleja seuroille yms. (Minimitilaus 80 kpl)