Ilmainen Joulutapahtuma 5.-9.12. Wanha Satama

Koko perheen ilmainen joulutapahtuma, jossa joulun ihastuttavia tuotteita joulumarkkinoilla, joulukahviloita herkkuineen, lahjaideoita, joululauluja, joulusirkuspaja lapsille, Ville Viikinki mukana tapahtumassa, Sports Car Centeriltä Jaguar, paikalla Joulupukki. Joulun tunnelmaa ja tuoksuja.

Ke 5.12. klo 10-18
to 6.12. klo 10-17
pe 7.12. klo 10-18
la 8.12. klo 10-18
su 9.12. klo 10-17

https://wanhasatama.fi/wanhan-sataman-joulu/

 

Wanhan Sataman Joulutapahtumassa on mukana yli 45 eri yritystä! Tule nautiskelemaan joulun herkuista ja tekemään löytöjä! Lapset viihtyvät joulusirkuspajalla!

Yhteistyökumppanit: Sports Car Center, Viking Line, Leader

Mukana tapahtumassa: Berry Girl, Design Svanhild, Britte Bo Art, Bretelle, Tmi Anne Sipola, Munkkivuoren Puutarhakeidas, Happy Reindeer, Nordens Valo & Smycken,  Arma Satar (Jalkahoitola Sari),   Sirkku Tiitinen, Boutique Heeben,   Lily Alexandra Oy, Booky.fi Oy , Tukkutorin Kala Oy,  Ravintola Soima (Joulukahvilana), Neorex Oy, Greenbutton Oy, Aito Käsityö, Noonien,  Marjo Viitanen Ky, Titvi Ky,  Tmi Satu Susanna Falk, Kikara Oy, Mitalihenkarit.fi, Tiina Sihvonen ja Hannele Pakarinen, Fuengicon Oy,  Inka Paahtimo, Twins Castle Tmi,  Design Pinwa, Suomen Rahaliike Oy, Jaana Sointu, Idealahjat Ky, Pirkko Rosenström, Zirkonella, Sola Natural Oy, Inka Wasi, Lindan Kotipalvelu, Hiilu Desing, Elämänpuu Design,  Sabine Keturi-Philipp, Oy Enostone Ltd,  Silvart,  Tmi Arreola ja Eila Tähti

Tervetuloa!