4 silmää näkee paremmin kuin 2

Asiat näyttävät erilaisilta eri suunnilta. Jotkut etsivät kauniita paikkoja, toiset tekevät paikoista kauniita. Joskus olisi hyvä saada silmillä valokuvia, toisella kertaa niiden olisi hyvä olla kuurot, koska silmät kertovat, mitä suu jättää kertomatta. 

Aikuiset ovat itseasiassa lapsia, joiden päällä on monta kerrosta. Toisinaan kerrosten poistaminen aiheuttaa saman reaktion kuin sipulin kuoriminen ja samaan aikaan, kun kerrokset loppuvat, jäljelle ei jää mitään.

Joskus asiat näkee paremmin kaksin silmin, toisinaan vasta seuraavana päivänä. Totuus ja läpinäkyvyys ovat kaksi eri asiaa. Joskus, sitä vain tietää.

Tämän päivän sisustuksessa lasi on materiaali, joka tekee, että enemmän on vähemmän, samaan aikaan kun vähemmän ei ole enemmän, laatu on. Toisinaan ne saa samassa paketissa. Joskus saa jopa kolme yhden hinnalla.

Ei pysty valitsemaan toisen puolesta filtteriä, millä hän sinua katsoo, samaan aikaan, kun toiset näkevät kaiken läpi. Joskus ihmiset näkevät mitä haluat, joskus mitä haluavat. Joskus sitä on enemmän, kuin mitä näkee.

Vähän sama lasin kanssa, joka voi olla puoliksi tyhjä tai täynnä -ja sitten on ihmisiä, jotka lasin nähdessään etsivät janoisen ihmisen.

Jos haluaa piilottaa roskat, siihen tarvitaan matto.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

Kaupallinen yhteistyö: www.isku.fi