Nyrkkeilyhanskasta rusetiksi – AFTER WORK

5. AFTER WORK tilaisuus vietettiin TIGER OF SWEDEN:n merkin showroomilla Tehtaankadulla, Helsingissä. Saimme tutustua menestyksekkään 115-vuotiaan Ruotsalaisen vaateyrityksen tarinaan maailmalla ja Suomessa.

Illan toisena vieraana oli entinen huipputason nyrkkeilijä, joka alkoi käyttämään käsiään uudella tavalla hyödykseen. Käsityöammattilainen Jyri Naskali tekee mm. käytettyjen nyrkkeilyhansikkaiden nahasta rusetteja.

Vasta aloittanut yrittäjä sai kovatasoiselta yleisöltään kullanarvoisia vinkkejä brändin nimestä lähtien. Kaikkea ei voi mitata rahassa -uskon, että Jyrin Naskaleiden pian voi.

Käsityönä Tampereella tehtyjä Naskali nahkarusetteja jälleenmyy Helsingissä BRETELLE.

Aina tyylikäs Henri Virlander oli ensimmäinen jääkiekkoilija elämässäni, tosin vain tanssilattialla. Molemmilla oli tuolloin SM-kisat meneillään, joten urheilulukion vanhojen tanssien harjoitukset jäivät niiden jalkoihin.. Onneksi minulla oli edes upea mekko – 30 vuotta sitten!!

Tiger of Sweden:in Suomen edustaja yrittäjä Mattias Karlsson teki vieraisiin vaikutuksen myös tarjoamallaan itsetehdyllä dippikastikeella, jossa oli tuorejuustoa ja salsaa. Kastiketta tarjottiin erilaisten fingerfood:ien ohessa. Olut kuuluu myös AFTER WORK tapaamisissa tarjoiluun.

Juhlakausi ja pikkujoulut ovat jo alkaneet. Tiger of Sweden:in miesten upea valkoinen takki mustalla kauluksella vaatii jo kantajaltaankin muutakin kuin rohkeutta..

Samalla showroomilla on myös edustettuna toinen ruotsalainen huippubrändi ETON.

Veljeni Karl käyttää myös Tigerin pukuja ja Etonin paitoja.  Eton paidat kestävät pitkään ja ovat helppohoitoisia. He olivat ensimmäinen paitamerkki, jotka osasivat tehdä ns. silitysvapaan 100% puuvillapaidan. Ihan hyvä, koska tämän päivän naiset eivät silitä, ainakaan paitoja. Bretellessä on laaja valikoima ETON paitoja ja kuun loppuun tarjous: 3 kahden hinnalla.

Bretellen naapuriin Helsingissä on myös avannut ovensa palvelupesula The BUTLER, Korkeavuorenkatu 15.

Paidan pesu ja silitys maksaa siellä 2,95 €. -Mitä sinun aikasi maksaa?  

Tack Mattias och Tiger of Sweden av en jätte trevlig kväll!

Mvh, Tua

 

AFTER WORK järjestää 1.3.2019 klo. 15.-20.00 Helsingin Pörssi Talolla Miestenmessut.

Tapahtumassa on 25 opettavaa osastoa ja 10 luentoa.

After Work on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa. Bretelle iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera.

Messujen jälkeen on AFTER WORK Gaala.

Seuraa tapahtumaa: AFTER WORK Miestenmessut