Laatu on business plan -VOITA paitapesut!

Kodinhoito saattaa tuntua siltä, että on jäänyt jumiin pyöröoveen. Joskus joutuu siivoamaan 2 tuntia, jotta voi pahoitella vieraille kaaosta! Vai joutuuko? Aika on arvokasta ja siihen kannattaa sijoittaa ottamalla kotitöihin apua.

Hyvät kestävät materiaalit kestävät sitäkin kauemmin, mitä puhtaampana kotia pitää. Kun ympäristö on puhdas, sitä jaksaa itsekin paremmin, on onnellisempi ja jopa terveempi. Kannattaa sijoittaa kotiin ja itseensä.

Pitkäaikaisuus on hyvä lähtökohta sijoittamisessa. Se pätee kodin kalusteissa ja palveluiden ostossa. Määrä ei koskaan korvaa laatua ja laatu ei ole koskaan vahinko. Laatu on business plan.

Fiksu rahan käyttö on myös fiksua investointia. Ja mikä parasta, ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Ei pidä säästää, mitä on jäljellä kulutuksesta, vaan kuluta, mitä on jäljellä säästämisestä. Itseensä sijoittaminen on parasta sijoittamista.

The Butler ottaa uusia kotisiivousasiakkaita pääkaupunkiseudulla! 36 €/h Soita! P. 0400 775 557 tai P. 09 278 4778

Kotityöt eivät tapa, mutta miksi ottaa riskiä? 😉  The Butler on uusi edullinen palvelupesula ja laadukas siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla. Blogin lukijoista nyt neljällä on mahdollisuus voittaa viikon paitapesut!

Voittajat ilmoitetaan 8.10. blogissa ja Tua Casa ja The Butler facebook sivuilla! Kirjoita The Butler sivulla julkaisun alle; kenelle haluat itsesi lisäksi voittaa viikon paitapesut!

Aurinkoista syksyä!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Yhteistyössä www.thebutler.fi

Kuvat ovat Tua Casa Bed & Breakfast:stä, Iskulla sisustetusta asunnosta Helsingin Lauttasaaresta, josta The Butler huolehtii.

Tua Casa BED & BREAKFAST on uusi tasokas tapa majoittua merelliseen Lauttasaareen luonnon keskelle! Kalustettu by ISKU 70m2, makuuhuone, olohuone, keittiö, wc ja iso saunallinen kylpyhuone odottaa vieraita! Tervetuloa! varaukset: tuacasa@bretelle.fi
HINNASTO: kuukausi syyskuu-toukokuu 1500 eur/kk
kuukausihinta ei sisällä loppusiivousta 75 €

 

Halaus -one size fits all