Kun yrittää ajaa autoa ilman bensaa

Tyhjään pöytään ei ole yhtä paljon tulijoita, kuin sellaiseen, joka on valmiiksi katettu. Tyhjyys pitäisi nähdä mahdollisuutena, vaikka moni kokee vain kuoleman ja verot sitä pahempana. Yrittäminen on haasteellista, mutta vaikka tie menestykseen olisi pitkä, niin hyvä seura on lyhin tie ihan mihin vain.

Tiedätkö sen tunteen, kun keinuu tuolilla ja se lyhyen hetken, kun tiedät menneesi yli.. No, jos on ketterä, niin putoaa jalat edellä. Joskus takaiskut ovat onneksi.

Tyhjät asunnot ovat tyhjiä canvaksia. Kannattaa täyttää niitä mieluummin hitaasti laadulla, kuin nopeasti halvalla, vähän niinkuin tuolitkin. Vähemmän ei ole enemmän, laatu on.  Kannattaa myös mieluummin istua yksin kuin huonossa seurassa. Ei auta vaikka vaihtaisi tuolien paikkaa. Joskus  on vähintään yhtä tärkeää, se missä istuu kuin millä istuu.

 

Pohjanmaan Aino-pinnatuolit henkivät 50-luvun nostalgiaa. Tukevat pinnatuolit tuovat moderniin sisustukseen ripauksen retroa. Aino-pinnatuolit ovat elementissään niin ruokaryhmän tuolisarjana kuin yksittäisenä tuolina esimerkiksi eteisessä tai työtilassa. Pinnatuolit sopivat hyvin yhteen esimerkiksi Aino-keittiöpöytien kanssa. Annettu hinta valkoiselle pinnatuolille. 129,00 €

Joskus istuminen vaatii kärsivällisyyttä. Kärsivällisyys ei ole istumista ja odottamista, se on eteenpäin näkemistä. Se on sitä, että katsoo yöhön, mutta näkee päivän. Pöydällä ei näe vain ravinteita ja kaloreita. Se on jakamista. Yksityisyrittäjyyden haasteita ovat ilon ja surun jakaminen. Jos ei ole kenelle jakaa, on tyhjä pöytä melkein helpompi.

Muuten, aamiaisen väliin jättäminen on vähän kuin yrittäisi ajaa autoa ilman bensaa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Tua Casa Bed & Breakfast on kalustettu ISKU:n kalusteilla. Se on vapaa seuraavan kerran 1.1.2019.

8 tuntia kauneusunta, 9 jos on ruma

Uusin ISKU on avattu Helsingin Kalasataman kauppakeskus Redin 2. kerrokseen.

Kaupallinen yhteistyö: www.isku.fi