Aika näyttää parhaiten, minkä arvoinen olet

Synttäreiden pukukoodina ei ollut ranskalainen letti, liukuestesukat oli. Puuhapark kannattaa pistää korvan taakse, kun haluaa yhdistää ulkoilun, urheilun ja kisaamisen riemun, maalaismaiseman ja sokerina päälle grilliherkut.

Aikaa lapsille, aikaa työlle ja aikaa itselle -siihen se sitten kuluukin. Kaikki antavat aikaa sille, minkä kokevat itselle tärkeäksi. Jollekin toinen ohittaa toisen, toinen ei anna sille aikaa ollenkaan.  Jos haluaa, löytyy aina aikaa.

Aika näyttää parhaiten, minkä arvoinen olet -hyvässä ja pahassa.

Sitä laittaa aikaa siihen, mitä pitää tärkeänä. Aikaa hukkaa eniten, jos antaa menneen määrittää nykyisyydeen, samaa aikaan uusia alkuja ei ole olemassa. Meidän perheessä synttärit on tärkeitä, niin lapsille kuin äidille.

Aikaa ei voi omistaa, mutta sitä voi käyttää ja kun sen hukkaa, sitä on turha odottaa löytävänsä. Kaikki hetket eivät ole yhtä tärkeitä kaikille, mutta vanhemman kannattaa miettiä, että tulevaisuudessa voi olla aika hiljaista, jos ei jaa hetkiä lapsuudessa.

On hyvä erottaa ihmisistä ne, jotka ovat kanssasi, kun heillä on vapaata aikaa, niistä jotka vapauttavat aikaa ollakseen kanssasi.  Toinen tuhansien kilometrien päässä voi olla lähempänä kuin se, joka on vierellä.

Ystävyyttä ei ole ystävyys kasvotusten, vaan ennemminkin rinnatusten, sitä että on ystävä myös selän takana. Äitinä on ensin edellä esimerkkinä, sitten takana tukena ja lapsen aikuistuttua vierellä ystävänä.

Elämä on lapsuudessa vielä tarjottimella, sitten on aikuisia, jotka päätyvät tarjottimelle. On piirakkaa ja makkaraa, usein voi ottaa yhden tai monta, on mistä valita tai jopa vaihtaa. Suolaista ja makeaa, moni syö jopa yhtäaikaa.

 

Puuhaparkissa voi grillata puulla tai kaasulla. Meillä oli mukana pizzaa, makkaraa, lihapiirakoita ja esipaistettuja korvapuusteja. Tarvittaessa kahvioista voi ostaa myös grillattavaa ja muita herkkuja.

Jos olisi kilpailtu maailman hirveimmästä kakusta, luulen, että tämä synttärikakku voisi voittaa sen. Alla valmis kakkupohja, siinä mansikkahilloa ja säilyketölkkipersikoita. Koko hirveyden päälle vain vuori vaahtokarkkeja ja sivuille viinirypäleitä; Koska happiness is a peace of cake.

 

Puuhaparkissa voi kisata pomppulinnaradoilla, pomppia trampoliineilla tai vaikka pelata koripalloa. Urheilullisuus on hyve, lapsesta lähtien ja voitontahdolla pääsee myös elämässä eteenpäin. Joskus yhdessä pääsee lujempaa kuin yksin ellei toinen paina jarrua. Autoa voi aina vaihtaa.

Joskus oppii enemmän putoamisesta.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Puuhakausi 2018 on tänään vielä viimeistä päivää auki klo. 11.-18.!

Puuhaparkissa järjestää kesän parhaat synttärit! Toimii ikää katsomatta!

https://www.puuhapark.fi/