AFTER WORK kaviaarin kera

After Work on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa. Bretelle tuo 6 kertaa vuodessa iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera.
After Work; business with pleasure.Tällä kertaa AFTER WORK isäntänä toimi Bang & Olufsen lippulaivamyymälä Helsingissä.  Bang & Olufsen on tanskalainen pörssiyhtiö, joka valmistaa av-laitteita, kuten televisioita, kaiuttimia ja musiikkisoittimia. Heillä suunittelun lähtökohtana on toteuttaa suuretkin järjestelmät yhden kaukosäätimen turvin.B & O toimitusjohtaja Tomi Hyvärinen piti vieraistaan hyvää huolta. Samalla, kun vieraat tutustuivat upeisiin elektroniikkalaitteisiin, he saivat nauttia mm. kaviaarista, ravunpyrstöistä ja luomuankasta.Koska monella työpäivät kuluvat istuen, vietetään After Work tilaisuudet usein seisten. Se, minkä päällä päivänsä viettää, vaikuttaa myös iltaan. Alla muutama vinkki hyvästä ergonomisesta ISKU:n työtuolista:

Iloa Monikäyttöisella ja näppärällä Iloa+ -tuolilla istut ryhdikkäästi ja mukavasti eri istumakorkeuksilla. Laadukas kangas- tai keinonahkaverhoilu. Iloa-tuolisarjassa yhdistyvät suomalainen muotoilu, yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys istumamukavuutta unohtamatta.

Kannattaa löytää sopiva työtuoli vastaamaan tarpeita, mittoja, mieltymyksiä ja työskentelytapoja. Toimistotuoli hyvillä säätömahdollisuuksilla tarjoaa mahdollisuudet hyvään työergonomiaan ja parhaan työskentelyasennon löytämiseen.

 

Step+ Erinomaisen työergonomian ja monipuoliset säädöt omaava Step+ -työtuoli. Valikoiman suurin korotettu selkänoja, jossa säätyvä ja muotoiltava niskatuki, joka verhoiltavissa nahalla.

ONGO Free ONGO Free on suunniteltu erityisesti korkeussäädettävien työpöytien ääressä työskenteleville, mutta se on oiva valinta myös esimerkiksi kokoustiloihin. Kaarevan jalan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa.

Iskun toimistokalusteiden valikoimasta löydät laadukkaat ja kotimaiset konttorikalusteet, jotka on valmistettu puhtaista materiaaleista vastuullisesti. Kaikki Iskun toimistokalusteet on luotu kestämään aikaa ja muuntumaan moneen eri tilaan tarpeiden mukaan.

Seuraava After Work tulee olemaan lokakuussa, jolloin tutustumme  ruotsalaisiin vaatemerkkeihin: Tiger of Sweden ja ETON.

Kenet sinä haluaisit hymyilevän B & O:n kaiuttimesta?

Kellokonttori oli myös illassa mukana. Kellokonttori on arvokelloihin erikoistunut liike, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua Kaapelitehtaalla. Merkkeinä mm. Rolex, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Lange, Omega ja moni muu.

Aika on rajallista.

<3, Tua

Kaupallinen yhteistyö:

AFTER WORK

Nice to meat you!