SuperShe Island -feministien piilopirtti vai naisten paratiisi?

SuperShe Island – kuka sanoi, että se on saari feministeille tai olisi aatteeltaan feministinen? Minä luulin niin. Nykyään, jos nainen haluaan olla nainen ja haluaa hoitaa myös naiseuttaan, niin saa kimppuunsa feministit, myös jos sen tekee kalliilla saarella tai tekee kalliin saaren.

Se on jännä juttu, että kun järjestimme miestenmessut, niin feministit ja varsinkin feministitoimittajat ”sahasivat jalkoja alta” minkä kerkesivät. Kynä voi olla miekka tai puukko, molemmat kertovat kirjoittajasta. Tekee sitten saaren naisille tai messut miehille, niin aina löytyy joku, joka näkee sen uhkana, eikä ilona. Se, että tehdään jotain naisille, ei ole pois miehiltä ja vice versa.

Superman tai SuperShe; supereita molemmat. Siihen ei tarvitse olla man tai she.

Suomeen tuli menestynyt itsevarma amerikkalaisnainen, joka osti saaren ja teki siitä ylellisen hyvinvointikeskuksen naisille. Miehillä ei ole asiaa saarelle ja se on hyvä niin.  Ryhmäkemia muuttuu, kun sukupuolia sekoitetaan keskenään. Miksi Kristina Roth perusti saaren Suomeen? Koska hän rakastui suomalaiseen mieheen. Munkki meille; toivottavasti hän tuo mukanaan Suomeen paljon dollareita.

Miehet ja naiset ovat erilaisia. On tasa-arvoa, että nainen saa olla nainen ja mies mies. Kukatkin saavat kukkia kedolla. Suomessa on itsestä kiinni, millä pallilla istuu, ei sukupuolesta.

Lounas SuperShe saarella oli gluteenitonta ja luomua -vei mukanaan niin kielen, kuin silmät. Seksiä, sokeria ja viinaa saarella ei ole tarjolla, kuin salakuljettamalla. Ehkä ne erottaisivat saaren SuperHe saaresta? 😉

Keliaakikolle saaren ruokavalio oli ihanteellinen; gluteeniton.

Sisustus saaren mökeissä oli valoisa, trendikäs ja idearikas. Isot ikkunat veivät katseen ja tunnelman luontoon.

Supisuomalaista ja samalla kaukana siitä. Kuinka joku tulee noin vaan Amerikasta ja noin vaan tekee maan makeimman saunan?

Sisäinen hyvinvointi näkyy ulkoisessa; saarella syödään ja liikutaan iho kauniiksi.

Jos jotain pitäisi antaa rakentavaa palautetta, niin yogasta olisi saanut tehtyä täydellisen elämyksen luonnon helmassa; musiikki ja ohjaus eivät kaikkien mielestä toimineet.

Rauha, luonto ja yoga; upea yhdistelmä, josta Suomalaiset saavat nauttia ilman rahaakin. Maksaisinko minä viikosta saarella 4000 €? En. Mutta ymmärrän miksi ulkomaalaiset maksavat. Lumoava paikka, jossa ylellisyys kohtaa luonnon ja rauhan, sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin. Oli suuri ilo viettää päivä saarella.

Saaren kaikki sängyt ovat Hästensin- myös ne, jotka roikkuivat puissa.

Seuraava vain naisille! 😉 Tähän väliin voisin vinkata, että kuvan ripset on omat. Käytin 4 vuotta tekoripsiä ja omat olivat sen jälkeen historiaa… Koko kesä risiiniöljyä ripsiin 😀 ja nyt Viivi Studio VMS :ssä kestotaivutti ja värjäsi omat takaisin kasvaneet ripset! Suosittelen! Luonnollisuus toimii muussakin kuin ruoassa.

Meri, liikunta ja ulkoilma tekivät nälkäiseksi. Ruoka on juuri niin hyvää, kuin näyttääkin. Jälkiruoan saimme tehdä itse.

Puhuttelevinta saarella oli kuitenkin Angel. Hän on rakkauden lähettiläs ja kertoi meille, että elämästä ei puutu rakkautta, kun rakastaa itseään. Siitä alkaa kaikki ja siinä on myös tarvittaessa kaikki, mitä tarvitsee onnellisuuteen.  www.loveinfiveweeks.com

The best day of your life is the one on which you decide your life is your own.”

Mitä hiljaisempi on, sitä enemmän kuulee.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

www.supersheisland.com