Tuan gluteeniton siemenpizza

Gluteenittomat pizzapohjat maistuvat usein gluteenittomille… ja jos jauhot loppuvat leipoessa kesken voi vahingossa keksiä jotain uutta! Lisäsin pizzataikinaan siemensekoitusta ja lopputuloksena aivan mielettömän hyvä rapea näkkileipämäinen pizzapohja. Ihan parasta!

Valmiita siemensekoituksia saa nykyään lähes kaikista ruokakaupoista.  Pohjaan käytin vettä, oliiviöljyä, gluteenittomia jauhoja, hyppysellisen suolaa, tuorehiivaa ja siemensekoitusta. Tein piparimuotilla pohjasta pieniä pizzoja, koska syöjiä oli useita ja toiveet täytteistä erilaisia.

Ananas, salami, sinihomejuusto, tuoretomaatti ja mozzarella löytyvät minun lempipizzani päältä!

Lapset on helppo houkutella mukaan ruoanlaittoon; tekemällä oppii!

CIRCLE / ISKU Tukeva, pyöreä ruokapöytä trumpettijalalla. Pöydän halkaisija 100cm, korkeus 75cm. Väri valkoinen. 295,00 €

Osa syömisen ilosta on syödä yhdessä ja kerääntyä saman pöydän ääreen. Pyöreä pöytä pienessä tilassa antaa tilaa useammalle ruokailijalle!

Pohjanmaan Aino-pinnatuolit henkivät 50-luvun nostalgiaa. Tukevat pinnatuolit tuovat moderniin sisustukseen ripauksen retroa. Aino-pinnatuolit ovat elementissään niin ruokaryhmän tuolisarjana kuin yksittäisenä tuolina esimerkiksi eteisessä tai työtilassa. Pinnatuolit sopivat hyvin yhteen esimerkiksi Aino-keittiöpöytien kanssa. Annettu hinta valkoiselle pinnatuolille. Nyt tarjouksessa 97,00€  (129,00€)

Buon appetito!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

Kaupallinen yhteistyö: ISKU