Samaan aikaan hereillä ja tajuton

Ei ole merkitystä onko taivas sininen tai musta, ei ole merkitystä onko siellä tähtiä vai kuu, kun on seksihelteet nukkumisesta ei tule mitään. Sitten on niitä päiviä, joiden tapahtumat tulevat uniin. Jos ei saa unta, kannattaa miettiä pitäisikö jotain muuttaa, koska sitä makaa niin kuin petaa.

Kannattaa miettiä, mitä pitää yöllä päällään, koska ei voi koskaan tietää kenet tapaa unissaan.

Unet ovat niitä ainoita asioita, jotka ovat kokonaan omia. Unet kertovat sen, mitä ei silmät auki uskalla itselle myöntää. 

Kolmella eri jousijäykkyydellä saatava ILO-jenkkisängyssä on hyvin kehon muotoja myötäilevä pussijousitus. Patja on verhoiltu laadukkaalla sisustuskankaalla.

Jos tekee jotain, mitä katuu aamulla, kannattaa nukkua pitkään. Leijona ei menetä untaan lampaiden mielipiteestä.

Jos on hereillä ja katsoo ulos ikkunasta, näkee mitä on sen takana. Unissa ikkuna heijastaa, mitä on sisällä. Sitä voi todellisuudessa uskotella itselle mitä haluaa, mutta uniaan ei voi hallita.

Tyynyissäkään määrä ei korvaa laatua. Ei auta kysyä onko tyyny hyvin, jos toinen nukkuu. Kaikki ei vaan ole aina hereillä.

Kauneus vaikuttaa myös uneen, vaikka pimeässä kaikki näyttää samalta. Samaan aikaan uni on parasta, koska on samaan aikaan hereillä ja tajuton.

Tua

Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö

www.isku.fi

Isku on myös Helsingin keskustassa! Pohjoisesplanadi 39, Akateemisen alakerta, Helsinki

 

Kuvien lakanat: VALLILA

Vallila Stockmann -myymälä palvelee Sisustusmaailmassa, Iskun vieressä alakerrassa. Myymälässä on esillä kattava Vallila-mallisto valmisverhoista mattoihin sekä keittiön, makuu- ja kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Esillä on myös edustamamme Designers Guildin uusimmat mallistot ja kankaat sekä Pesolan kiskot ja verhotarvikkeet. Heillä on myös kattavat ompelu- ja verhopalvelut.