Miljonääri Laurin jatkot Suomen upeimmassa sviitissä

Maanantai meni juhliessa rohkeaa miestä. Lauri Salovaara sanoi tekevänsä miljoonan 500 päivässä, ennenkuin täyttäisi 40 vuotta. Saako Suomessa vaurastua ja varsinkaan sanoa sitä ääneen?

Onko vauraus viisaan miehen (naisen) orja ja hölmön isäntä? Jos haluaa rikastua, kannattaa tehdä puroja, joista koostuu jokia, joista muodostuu meriä.

Suomalaisilla kotitalouksilla ei ole ollut koskaan niin paljon varallisuutta kuin nyt. Me olemme myös säästäväinen kansa, mutta mihin oikeasti kannattaa säästää? Sijoittamisen perustana on tämän päivän Suomessa hyvä muistaa eläkepäivät ei ns. pahat päivät. On hyvä tajuta, että tämän päivän eläkejärjestelmä ei tule auttamaan minua sitten, kun sitä tarvitsisin.

Vasta sitten on oikeasti rikas, kun omistaa jotain, mitä rahalla ei voi ostaa. Joskus se on omistuskirjoitus.

Laurin taskuliina www.bretelle.fi

Marianne Harjula on Miss Miljoona. Fiksu likka ja teki miljoonan 358 päivässä.

Ystävät tukevat toisiaan, koska haluavat nähdä toisen menestyvän. Joskus piirit pienenevät, mutta arvo kasvaa. ”Joukossa viisaus triplaantuu”.

Jotkut lehdet toimivat parhaiten kinkun alla. Miten sitten Laurin saavutuksesta uutisoitiin? Jotkut hehkuttivat miljoonaa, toiset vetivät urakalla mattoa jalkojen alta. Pitäisikö tehdä töitä hiljaisuudessa ja antaa menestyksen olla meteli? Vai motivoida tuhansia muita ja jakaa tiensä kohti miljoonaa? Kun ensimmäisen miljoonan saa kasaan, toinen seuraa perästä, kannattaa kuunnella tai oikeastaan lukea. Laurin puroista syntyy jokia, joista syntyy meriä. Millaisessa lammikossa sinä uit?

Tiedätkö sen tunteen, kun olisi tarpeellista olla silmät myös selässä?

Kirjan julkkarin jatkot vietettiin juuri World Travel Awards valitsemassa vuoden 2018

Suomen upeimmassa sviittissä! 

Kuvasarja sviitistä alkoi yhdestä sviitin kylpyhuoneista; harvoin löytää omaan kotiin MUST HAVE sisustusideoita hotellihuoneesta! Silmät pyöreinä ihasteltiin juhlien lomassa.

Kaksi aivan mahtavaa terassia, upeat kylpyhuoneet ja sänky with a view; täydellinen kutupaikka tai tila juhlille. En ole vastaavanlaista sviittiä Helsingissä nähnyt!! 5 *****

World Travel Awardsien kunniaksi etuhinnalla 1000€ heinäkuun ajan Suomen upein sviitti 2018 (yöpyminen heinäkuussa). Tiedustelut:  info.seaside.helsinki@radissonblu.com

Tästä hotelliin!

Juhlat terassilla jatkuivat ystäväjoukolla auringonlaskuun ja sen jälkeen.

Elämä ei tule ohjeilla, miten sitä pitäisi elää. Tieto oli ennen valtaa, nyt sen jakaminen.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö:

RADISSON BLU SEASIDE HOTEL, HELSINKI

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa. Uudet, modernit saunatilat ja nykyaikainen ja viihtyisä kuntosali. Viisitoista Stadin luovinta kokoustilaa, joihin mahtuu yhteensä jopa 360 asiakasta!