Synnyttäminen on piece of cake

Sain ilon järjestää ystävälleni Outille GLO:ssa Baby Shower juhlat. Outille on pian syntymässä kolmas tytär. Olen vierestä saanut katsoa ja ihailla perheen kasvamista ja kehittymistä. It’s a family.

Vaippakakkuja ei tule tehtyä joka päivä. Siinä rullataan vaipat, teipataan kiinni ja sidotaan yhteen nauhalla.  Pitäisikö poliitikot ja vaipat vaihtaa usein ja samasta syystä?

Joskus voi ajatella, että elämä on muutenkin haasteellista, ilman että joku potkii sisältäkin päin ja samaan aikaan mikään ei ole ihanampaa kuin vauvat.

Ready to pop? Pelkäsin ensimmäistä synnytystä ihan hirveesti. Aina kuulee vain kauhutarinoita ja unohdetaan, että jos se olisi oikeasti niin kauheeta, niin kukaan ei tekisi toista lasta, puhumattakaan kolmatta.

En ole koskaan ymmärtänyt, että miksi pitäisi synnyttää ilman kivunlievitystä? Se, että sattuu, ei varmasti tee naisesta yhtään parempaa synnyttäjää tai äitiä. Se, että ei satu, tekee siitä ihanan kokemuksen.

Hammaslääkäri on pahempi ja kuka poistaisi hampaan ilman puudutusta?

Lapsi on myös sijoitus. Yhden lapsen aikuiseksi kasvattaminen maksaa n. 150 000 euroa. Moni vanhempi unohtaa, että vanhemmuus ei pääty eroon. Äitiys yhdistää naisia. Se on elämän paras sijoitus.

Baby showerit saavat naiset muistelemaan omia raskauksiaan, synnytyksiään ja varsinkin aikaa heti sen jälkeen. Vaikka raskaus ja synnyttäminen suoranaisesti liittyvät lapsiin, niin samaan aikaan niillä ei ole mitään sen kanssa tekemistä. Miten kukaan ei kerro, että kolmannen synnytyksen jälkeen jälkisupistukset repivät sisuskalut hajalle ja miten synnyttämisen jälkeen sisäinen maailma on ylösalaisin ja raskausmaha ei jää synnytyssaliin, vaikka vauva olisikin jo syntynyt. Samaan aikaan synnyttäminen on piece of cake. 😉

Pilliä voi käyttää imemiseen tai sekoittamiseen. Raskaus on hyvä esimerkki siitä, että hitaasti hyvä tulee.

Hyvä ruoka tekee juhlan. The TRAY:n huippukokki Joseph Youssef loihti meille kuvan kauniita herkkuja. Valitettavasti vain Outi sai syödä kahden edestä.

Goat cheese & Strawberry
Vuohenjuustoa, mansikkaa, focacciaa, tryffeliöljyä,
The TRAY balsamicoa vinegrettea ja pistaasia

Kuvan annos on gluteeniton. 🙂

Jos ruoalla pitäisi kuvata synnyttämistä, niin puolitettu mansikka ja kukka, kuvaisivat sitä hyvin. Joskus myös kahdesta puolikkaasta tulee yksi kokonainen.

Jälkiruokana tarjoiltiin: Summer Nest (L), Rapeata filotaikinaa, mascarpone-aromisiirappia ja pistaasipähkinää

 

Yhtenä ohjelmanumerona oli nimiehdotus-korut. Outi toivoi etunimeen D kirjainta ja toiseen nimeen M kirjainta. Magda, Lydia, Frida, Liv, Dina ja Adriana olivat meidän nimiehdotuksia. Lydia oli meidän yhteinen suosikki (Oikeasti Magda on kyllä parempi..!)

Oh, it’s a boy! 😉

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

https://www.facebook.com/thetrayhelsinki/

 

Tua instagram

Jose instagram