Lamppu päällä, kiska kiinni

Valon saa pois päältä, kun painaa katkaisijaa -tunteiden kanssa ei pelitä samat säännöt. Mutta on hyvä tiedostaa, että vaikka lamppu olisikin päällä, niin kiskan voi laittaa kiinni. Rajojen puute päästää sisään arvostuksen puutteen.

Aina ei tarvitse valoa nähdäkseen. On olemassa pimeää ja on olemassa valoisaa, on olemassa totuus ja on olemassa valhe. Vain jälkimmäisessä toinen on oikein ja toinen väärin. Sitten on myös valo, joka polttaa. Tulella ei kannata leikkiä.

Sanotaan, että valon antaminen toiselle ei vähennä omaa, mutta sitten on hetkiä, joissa hetki valossa tuo mukanaan pimeyden. Usko on vähän niinkuin taskulamppu, sitä näkee tarpeeksi, jotta pystyy menemään eteenpäin, mutta ei voi tietää mihin matka päättyy.  Valta, voima ja luotettavuus ovat arvoja, jotka mies menettää, kun polulta eksyy.

Missä vaiheessa ihminen kokee näkevänsä valon, joka sallii tehdä mitä vaan? Jos kokee, että näkee valoa vain tunnelin päässä, niin kannattaa vaihtaa tunnelia.

Kaikkia asioita ei muuta se, mistä suunnasta tai valossa niitä katsoo. On kaksi tapaa nähdä valoa, sitä voi joko itse luoda tai sitä voi heijastaa. Sitä ei tarvitse valoa nähdäkseen, mikä on oikein: ei se mitä näkee, vaan mitä ajattelee. Kunnioitus kestää pidempään kuin huomio.

 

 

LOBBY, Lattiavalaisin

LOBBY, musta, moderni lattiavalaisin kangasvarjostimella. Valaisimen kokonaiskorkeus 183cm. Tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa. 694,00 €

www.isku.fi

Sitä on juuri niin sokea, kun haluaa olla, vaikka valo olisi päällä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on

kaupallinen yhteistyö:

Tua Casa Bed & Breakfast on uusi 70m2 kalustettu kaksio merellisessä Lauttasaaressa isolla saunaosastolla.

Asuntoa vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen. Tua Casa bed & breakfast on vuokrattu 1.7.2018 asti (heinäkuu vapaa) ja elokuun. Vapaa taas 1.9. Lisätietoja: tuacasa@bretelle.fi / P. 040 555 2000

HINNASTO: kuukausi syyskuu-toukokuu 1500 eur/kk,
viikkohinta heinäkuu la-la 700 eur

Tua Casa Bed & Breakfast osa 1

https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/