Pelkääjän paikalta ei voi painaa kaasua

Tiedätkö sen leikin, missä tuoleja on yksi vähemmän kuin istujia, kun musiikki loppuu ja samalle pallille yrittää istua kaksi? Myös elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa yksi on liikaa.

Puuosien värivaihtoehdot koivu luonnonväri, pähkinänväri, musta, valkoinen ja tammi luonnonväri. Suunnittelija: Raimo Räsänen

Sanotaan, että pitäisi elää niin, ettei tarvitse keinutuolissa katua elettyä elämää. Elämän ironiaa on kuitenkin, että ne muistot, jotka eniten yrittää unohtaa, niin ne muistaa parhaiten. Elämä on kuitenkin valintoja ja seurauksia. Virheissä, toinen kerta on valinta.

Keinutuolissa voi keinua vaikka kuinka lujaa; se ei vie yhtään eteenpäin.

Aito ja alkuperäinen Ritz on klassinen lepotuoli, jonka voi helposti yhdistää sisustuksessa useisiin erilaisiin sohviin. Voi valita kangas- tai nahkaverhoilun. Myös puuosissa valittavissa useita sävyvaihtoehtoja. Nyt tarjouksessa alkaen 498,00€ ! (ovh. 707,00)

 

Ihminen voi istua vain yhdellä tuolilla kerrallaan. Missä vaiheessa vanhasta tulee antiikkia tai romua? Sitten on valinnanvara; vanhan tuolin tilalle voi aina ottaa uuden. Kovaa tuolia ei saa kuitenkaan käytössäkään pehmeäksi. Joskus vasta, kun tuoli on tyhjä, niin osaa arvostaa sitä, kuka siinä istui tai olla helpottunut, että se on tyhjä.

Jos luulee, että istumalla kirkossa tulee hyväksi ihmiseksi, niin samalla logiikalla istumalla autotallissa tulisi autoksi. Jalkapalliksi ei kannata ryhtyä.

Kun tiputtaa ravintolassa haarukan lattialle, sinulle annetaan uusi. Sama ei toimi, jos työntää tyttöystävän tuolilta. Jos ei arvosta sitä mitä on, kannattaa miettiä istuuko oikealla tuolilla.

Lintu istuu puun oksalla pelkäämättä, että oksa sen alla murtuu, koska se luottaa omiin siipiinsä.

Istualtaan sitä ei putoa niin korkealta, mutta jos ei kurota, ei koskaan lennä sinne minne siivet kantavat.

Kaupallinen yhteistyö www.isku.fi

Joskus, vaikka tarvisisi eniten sänkyä, niin tuolikin ajaa asiaa. Joskus tukea saa vain niskatyynystä, joskus on ihan sama, millä tuolilla istuu, kunhan on tuoli millä istua. Omaan kotiin sitä haluaa vain sen ainoan ja oikean nojatuolin -aina ei saa mitä haluaa.

 

KÄMP, Lepotuoli, kangasverhoilu

KÄMP klassikko-lepotuoli Ritzin matalaselkäisempi versio. Ainutlaatuinen istuinmukavuus. Verhoilun voi valita Iskun sadoista verhoilupäällisistä. Alkaen 660,00 €

Joskus joutuu putoamaan, tietääkseen missä seisoo. Pelkääjän paikalta ei voi painaa kaasua.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Tua Casa BED & BREAKFAST on uusi tasokas tapa majoittua merelliseen Lauttasaareen luonnon keskelle! Kalustettu by ISKU 70m2, makuuhuone, olohuone, keittiö, wc ja iso saunallinen kylpyhuone odottaa vieraita! Tervetuloa!

Tua Casa Bed & Breakfast osa 1

 

 

Seuraa facebookissa: https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/

Varaukset ja lisätietoa: tuacasa@bretelle.fi, p. 040 555 2000

Majoitus täyteen buukattu 15.5.2018 asti.

HINNASTO: kuukausihinta 1500 eur/kk, loppusiivous 75 €
viikkohinta kesäkuu 600 eur, heinä-elokuu 700 eur,