Kaikilla aaseilla ei ole hyvää muistia

Aina ei tarvitse matkustaa uuteen paikkaan nähdäkseen asioita uusin silmin. Joskus kohde ei ole paikka, joskus lähellä on kaukana, kaukana lähellä.

Talven jälkeen kaipasimme valoa ja lämpöä. Joskus on hölmöä lähteä kauaksi kalaan, joskus lähelle jääminen on riski; Espanjassakin voi sataa..

Sadetta voi ennustaa paremmin kuin ihmisiä, joten sadetakki oli mukana matkassa. http://www.dopp.fi/

Aaseilla on hyvä muisti ja oppimiskyky, ja ne muistavat reitit joita ovat joskus kulkeneet. Ihmiset eivät ole yhtä fiksuja. #itseironia

Monet aasit ovat alueilta, joilla on maanjäristyksiä ja aasit tunnustelevat jaloillaan tukevaa jalansijaa.

Mallorcasta tulee mieleen helmet. Veljeni antaa tyttärelleni joka vuosi lahjaksi yhden erityisen helmen. Kun hän on aikuinen sidotaan niistä helminauha.

Hinta on se mitä maksaa, arvo se mitä saa. Mitä arvoa on sellaisella, mikä ei ole aitoa?

Voi rei’ittää vaikka kuinka monta helmeä, yhdelläkään ei ole arvoa, jos ei ole aito. Mallorcan helmet jäivät meiltä kauppaan.

Palman vanhassa kaupungissa on ihania liikkeitä. Säästän mieluummin yhteen vähän arvokkaampaan kuin moneen halpaan; myös vaatteissa hinta ja laatu kulkevat usein käsi kädessä.

Mekkojakin on tarjolla toinen toistaan kauniimpia, sen alla ihminen on kuitenkin alasti.

Koskaan ei ole liian kylmää jäätelölle. Söin elämäni parhaan jäätelön Mallorcalla. Kauneus ei auta, jos sisältö ei toimi, turhia kaloreitakaan on turha syödä. Vain harvat ovat kylmänä kauniita.

Kun lentää Espanjaan, sitä ensisijaisesti ajattelee aurinkoa. Kun sitä ei sitten olekaan siinä määrin, kun mitä oli ajatellut, niin hyvät puitteet paikkaavat. Sitten on tilanteita, joissa vain lämpö ratkaisee.

Huoneistollamme oli oma kattoterassi poreammeella. Se toki on pakko sanoa, että tämä on hotelli, mihin EI kannata tulla ilman lapsia.. onneksi meillä oli ainakin yksi matkassa mukana.

https://www.zafirohotels.com/zafiro-palmanova/galeria/

Koska bikinisäät ovat selkeästi enemmän vielä edessä kuin takana, niin kuntosalilla viihtyi sateisinakin päivinä. Olen liian kauan sanonut eilen huomenna.

Miten valitsee elämän aikana on merkitystä, ruoassakin. Tosin sitten on kinkku, jolle harva pystyy sanomaan ei; espanjalainen ilmakuivattu Jamón Serrano. Espanjalaiset syövät vuosittain 45 miljoonaa kinkkua. Minulle riittää yksi.

Ikkunakin voi olla auki ja kiinni yhtäaikaa. Palman vanhassa kaupungissa pärjää parhaiten kartan kanssa, jotta tietää mihin suuntaan mennä. Joskus väärätkin tiet vievät oikeaan paikkaan ja kaikessa on ensimmäinen kerta. Jos ei saa edes yrittää, ei voi tietää löytääkö perille.

 

Joistakin matkoista tulee liian kalliita.

X, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.