ONNI kolmella erilaisella jäykkyydellä

Näin pääsiäisenä munia on ympäriinsä. Osa niistä on tyhjiä, osa täynnä yllätyksiä. Pääsiäisenä on myös aikaa ja käytän omaani myös nukkumiseen.

Takana on taas ajanjakso valvottuja öitä. Uni on avain kaikkeen, koska ilman sitä huomaa nopeasti, että ei ole mitään muutakaan.  Sitä haluaisi nukkua, mutta aivoja ei saa kiinni samalla lailla kuin silmiä.

Kaikki suljetut silmät eivät kuitenkaan nuku, eivätkä avonaiset näe, mutta totuuden tietää siitä miltä se tuntuu. Kun elämässä tekee ratkaisuja yksi kerrallaan, niin myös unen päästä saa kiinni.

Tua Casa Bed & Breakfast:in makuuhuoneen suunnitelma

Kun on univaikeuksia ja nukahtaa aamuviideltä viideksi minuutiksi on kello herätessä 7. Aika on suhteellinen käsite; edes unessa ei voi määrällä korvata laatua.

Toisille sänky on vain paikka levätä ja valmistautua seuraavaan päivään. Joskus päivät alkavat väärinpäin: herää puolikuolleena ja menee nukkumaan pirteänä. Joskus sanotaan, että jos ei voi yöllä nukkua, niin se tarkoittaa, että on hereillä jonkun toisen unessa -Kuullostaa ainakin paremmalta kuin stressi.

ONNI on saatavana kolmella erilaisella jousijäykkyydellä: M, L ja XL. Unigold on Suomessa tehty.

Yleensä se, ketä viimeisenä ajattelee ennenkuin nukahtaa ja ensimmäisenä kun herää, on se, joka on myös sydämessä. Joskus se on kahvi.

Sänkyyn kannattaa aina panostaa.

UNIGOLD ONNI jenkkisänky 1 829,00 €

Laadukas 5-vyöhykkeinen ONNI-jenkkisänky ottaa hyvin huomioon erilaiset vartalon muodot ja antaa optimaalisen tuen selälle. Jenkkisänky on varustettu käännettävällä DUO-patjalla, joka tuo mahdollisuuden säädellä patjan pintapehmeyttä. 4 verhoiluvaihtoehtoa.

www.isku.fi

Parhaat unet näkee hereillä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Tua Casa Bed & Breakfast on vapaana seuraavan kerran 1.5. alkaen!

UUSI 70m2 kalustettu kaksio merellisessä Lauttasaaressa isolla saunaosastolla vuokrattavana viikko- ja kuukausivuokralla.

Lisätietoja: tuacasa@bretelle.fi / p. 040 555 2000

https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/

 

Tua Casa Bed & Breakfast osa 1