Miehet ovat kuin parkkipaikkoja

Tiedätkö sen tunteen, kun pitää kannatella jotain, mihin ei oikeasti edes kuuluisi pystyä ja samaan aikaan se kevytkin paino on liikaa. Suru ei ole yhtä painavaa kuin syyllisyys, mutta se tuntuu raskaammalta. Joskus kun saa olla yhden päivän heikko, niin jaksaa taas olla 100 päivää vahva.

Miehet ovat kuin parkkipaikkoja: Kaikki parhaat ovat varattuja ja vapaissa on invamerkki.. 😉

Vanhojen suhteiden pitäisi opettaa, mutta usein ne vain lisäävät kiviä reppuun.

Kaikki mikä sattuu opettaa. Jos se jatkaa satuttamista, se kertoo, ettei ole vielä oppinut tarpeeksi. Ihmiset oppisivat virheistään enemmän, jos ei olisi niin kiire niiden kieltämisessä. Sitten on vaan niitä, jotka eivät oikeasti välitä.

Siinä vaiheessa kun ajattelet, että kävi flaksi, kun löysit vapaan parkkipaikan -olet vanha.

Sitä pitää oppia suojautumaan, pitämään piirin pienenä. On ihmisiä, jotka haluavat palan, mutta eivät anna mitään takaisin; joillekin on helpompi ottaa kuin antaa. Onko tie parempaan elämään olla antamatta mitään?

Naisten on joskus vaikea hahmottaa parkkipaikkoja, koska meille valehdellaan koosta jatkuvasti.

Minulla oli henkilökohtainen huolenaihe, josta uskalsin avautua muutamalle ystävälle. Yksi heistä sanoi, että toivottavasti en ole kertonut siitä monelle tai minusta tulee monen kahvipöydän naurunaihe. Maailmaan riittää puhetta, kahvipöydässä kuuluu olla kahvia. Toki kannattaa muistaa, että se, joka haukkuu sinulle muita, haukkuu myös muille sinua.

Tiedätkö sen tunteen kun löydät vapaan parkkipaikan -ja näetkin vain pienen auton..

Elämässä pitää uskaltaa heittäytyä. Työasioissa se on minulle helpompaa kuin privaatisti, varsinkin kun kasvot olivat peitettynä, kukaan ei tiedä, eikä kukaan oikeasti näe.

Vaikka alla oli useita vaatekerroksia, niin pahin haaste oli kylmyys, ei se ettei kehtaisi. Elämässä kannattaa kehdata. Sitä saa, mitä haluaa, kun haluaa tarpeeksi ja tekee sen eteen töitä.

Peilit näyttävät sen miltä näytämme, mutta ei sitä mitä olemme. Asennoilla ja eleillä voi viestittää kertomalla kaiken ja kertomatta mitään. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisen naamion takana on tarina. Naamarit voivat kuitenkin olla vaarallisia, mitä pidempään sellaista kantaa, sitä tiukemman otteen se kantajastaan saa.

Peli ei ole aina reilua. Pitää kuitenkin tehdä mieluummin tuloksia kuin selityksiä ja muistaa, että tasapeli on joskus parempi kuin voitto.

Voittaja ei koskaan lopeta, koska lopettaja ei koskaan voita. Mutta kuuluko elämän olla peliä?

Voi itse valita missä sirkuksessa haluaa esiintyä -ja kenen kanssa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

TERVETULOA AFTER WORK Miestenmessuille ja Galaan 1.3., Pörssitalo! Seuraa tapahtumia FACEBOOK!

Osta liput: BRETELLE

 

http://europark.fi/