Valmiiksi katettuun pöytään on helppo istua

Tiedätkö sen tunteen, kun pöytä on tyhjä? Se on alku ja loppu samaan aikaan, se on mahdollisuus ja menetys. Tosin ihan tyhjä se on vain, jos tuolit ympärilläkin on tyhjät. 

Jos tuo pöytään vain draamaa, niin ei kannata ihmetellä, jos ihmiset sen ympäriltä nousevat. Samaan aikaan tyhjä kaunis kulho on yhä tyhjä.

Kun tietää, mitä tuo pöytään, voi istua selkä suorassa.

CIRCLE -Ruokapöytä, 295,00 € Tukeva, pyöreä ruokapöytä trumpettijalalla. Pöydän halkaisija 100cm, korkeus 75cm. Väri valkoinen. www.isku.fi

 

Vihreys voi kuvastaa ammattitaidottomuutta, tai epävarmuutta, mutta todennäköisesti se on jotain tuoretta ja uutta. Uusi puhdistaa monta kertaa vanhan. Tosin avocado on parempi kuin kurkku.Elämä alkaa usein siellä, missä mukavuusalue päättyy. Se miten sen kokee on valinta. Oranssi on positiivisuuden väri. Usein asenne määrittää määränpään. Päivä kannattaa päättää positiiviseen ajatukseen ja aloittaa tuoreella mahdollisuudella.

Lettujen kanssa sopii hyvin myös Mustikka-Mieleinen, joka sisältää suomalaista hunajaa, ravintokuitua ja suomalaista mustikkaa. www.hunaja.fi

Asiat muodostuvat kokonaisuuksista, joskus yhden palasen puuttuminen ei haittaa. Toisella kertaa ei ole asiaa ilman sen kaikkia osia. Aamuissa on hyvä, että niitä tulee joka päivä uusi. Mahdollisuuksia ei aina saa toista ja vielä vähemmän kolmatta.

Valkoinen viestittää usein puhtautta. Keittiöön liittyvät yleensä myös sanat käytännöllisyys ja tehokkuus.  Kaikki kolme ovat tärkeitä arvoja myös bisneksessä. Mitä tekeekin, tee se avoimesti, nopeasti ja tuottavasti. Menestys seuraa perässä. Haasteet tuovat usein väriä, kukat ovat kauniimpia.

Valmiiksi katettuun pöytään on helppo istua. Yksin se tosin ei maistu yhtä hyvältä.

<3, Tua

Koti on siellä missä sydän.

Kaupallinen yhteistyö

Tua Casa Bed & Breakfast osa 1

https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/ 

Tua Casa BED & BREAKFAST on uusi tasokas tapa majoittua merelliseen Lauttasaareen luonnon keskelle!
Kalustettu by ISKU 70m2, 4 + 1 hlö, makuuhuone, olohuone vuodesohvalla, keittiö, wc ja iso saunallinen kylpyhuone odottaa vieraita!
varaukset/tiedustelut: tuacasa@bretelle.fi, P. 040 555 2000
HINNASTO: kuukausi syyskuu-toukokuu 1600 eur/kk
viikkohinta la-la kesäkuu 600 eur, heinä-elokuu la-la 700 eur