Hyväntekeväisyys on vaarallista

Tänään on minun syntymäpäivä ja samalla, kun haluan kiittää onnitteluista, niin haluan sanoa jotain tärkeää.

Viime vuosi oli elämäni rankin. Perheessä oli sydänkohtaus, syöpää, mittavia ongelmia rakentamisessa, jotka aiheuttivat kaksi suurta rakennuspölyvahinkoa, minua kiristettiin, uhkailtiin, kavallettiin ja petettiin, mutta mikä pahinta, vajaa vuosi sitten minut tapettiin sisältä ja siitä on edelleen haava, joka vuotaa verta. Sen huomaan nyt, kun Brother Christmasia lynkataan.

Nyt tapetaan toista ihmistä ja ihan toisessa mittakaavassa. Näissä asioissa ongelma on, että vaikka pystyy todistamaan itsensä syyttömäksi, niin se jättää jäljen.

Brother Christmas on SYYTÖN, kunnes toisin todistetaan.  Surullista on, että syyttömyyden todistaminen ja syyttömäksi julistaminen ei korjaa sitä, mikä jo on tuhottu. Tosin uskon, että Brother Christmasin voi haudata vain Brother Christmas. Toivottavasti hän on vahvempi kuin minä.

Minulla on kaksi kättä, toisella autoin vuosia muita, toisella omaa perhettä.

Vain harva pystyy tekemään hyväntekeväisyyttä täyspäiväisesti isossa mittakaavassa ilman korvausta. Minulla ei ole siihen valitettavasti varaa, edes siinä mittakaavassa mitä tein, koska en saanut siitä kasvatettua sellaista, että olisin voinut ruokkia siinä samassa myös omani. Brother Christmas sai.

Miten hyväntekeväisyydestäkin voi joku olla kateellinen?

Minkä hintainen on sitten ystävyys? Sitä voi varmaan kysyä siltä ihmiseltä, joka vuosi yksityisiä viestejä julkisuuteen vahingoittamistarkoituksessa. Oliko sisältö hävytöntä ja rumaa? Oli, mutta tiedämmekö, missä asianyhteydessä ne oli sanottu ja kaataako törkeät sanat lukuisat hyvät teot?

Kukaan ei ole täydellinen ja kaikki tekevät virheitä -joskus tie sinne on vaan kohtuuttoman korkea.

En tunne Ari Koposta. Olen vain seurannut, kuinka hän pystyy viikosta toiseen auttamaan muita. Auttamisesta tulee hyvä mieli; myös siitä, että näkee toisen auttavan.

Sitten on ihmisiä, joille mikään ei riitä. Monesti ahneus kasvaa samalla lailla kuin nälkä syödessä. Samaan aikaan jonossa on jo monia kädet ojossa ja selän takana niitä, joiden käsissä on puukko.

Ilmassa on kateutta siitä, kuinka joku tekee hyväntekeväisyyttä näkyvämmin. Oikeutta saa, kun totuutta kunnioitetaan.

Miten hyväntekeväisyydessä voi kilpailla? Se ei ole kilpailu. Kannattaa käyttää aikansa tekemällä asiat paremmin, eikä hukata sitä kadehtimiseen.

Kuka voitti Brother Christmasin lynkkauksessa? Miksi Brother Christmas lynkattiin? Hyväntekeväisyys hävisi eniten, sitä kannattaa miettiä.

Elämä alkaa loppumaan sinä päivänä, kun on hiljaa tärkeistä asioista.

Prove me wrong.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

PS. 17.3. Järjestetään  KARHU The MAN Miestenmessut

10% lipputuotosta lahjoitetaan PROPO Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle, jolle olemme myös lahjoittaneet messuilta osaston ja luentoajan.

KARHU The MAN Miestenmessut 17.3. on bisnestä, urheilua, nautintoaineita, vapaa-aikaa, pelejä, älyä, terveyttä, muotia, hyvinvointia, teknologiaa, rakkautta ja seksiä.

Kuuntele luennoilla ja opi osastoilla.

Messut on jaettu 6 eri alueseen: Wallstreet, Fashion Avenue, Man cave, Food court, Red district & Central Park. K-18
Liput 25 € www.lippu.fi & www.bretelle.fi

Sisältää BRETELLE taskuliinan (arvo 39€), tarjoilua, luennot, oppimisen osastoilla, 3 h ilmaista parkkiaikaa Europarkissa.
500 ensimmäistä saa DRIVE NOW palveluun ilmaisen rekisteröinnin ja 20 min ajoaikaa!