VOITA TASKULIINA! The TRAY:n Hunajainen Valentine’s Party

Juhlat syntyvät paloista, alkavat kutsusta ja päättyvät parhaimmassa tapauksessa aamupalaan. Kun teemana on rakkaus, saa se vielä monet Suomessa kalpenemaan, vaikka se on ihmiselle yhtä tärkeää kuin happi.

Rakkautta oli kuitenkin Valentine’s Partyissä kaikkialla. Oli ystävyyttä, rakkautta hyvään ruokaan ja teemaan sopivaa Honey -kotimaista hunajaolutta, joka hurmasi hunajaisuudellaan!

Hunajaisen makeassa Honey Hunajaoluessa maistaa oikean hunajan.

Hunajan eri vivahteet herättelevät makunystyröitä samankaltaisesti kuin puna- tai valkoviinikin. Honkajoen panimo

Lauantain teemana oli rakkaus. Ystäväni Angel (vas.) opettaa löytämään Rakkautta viidessä viikossa.  www.loveinfiveweeks.com
Hän on yksi rakastettavimmista ihmisisistä, johon olen tutustunut. Jos joku osaa opettaa rakkaudesta, niin se on Angel.

Rakkaus on myös heittäytymistä ja juhlissa olijat saivat glitteri maalauksia kasvoihinsa – myös miehet! 😀

Ruoka on tärkeä osa juhlia. The TRAY ruoka edustaa cross kitchenin ja street foodin parhaita puolia; värikästä ja maukasta. Love menuseen sisältyi myös valtava jälkiruokabuffet.

Rakkaudessa kannattaa luottaa intuitioon. Terle oli tulkitsemassa juhlijoille tarot korteista. Tarot on tarinoita korteilla. Niillä tarinoilla ei ole muuta merkitystä, kuin se minkä itse antaa.

Tarot antaa kuitenkin mahdollisuuden ymmärtää elämää paremmin ja löytää sitä kautta, ehkä vastauksia, jotka jo itseasiassa tietää, jos vain kuutelee.

Helsingissä kannattaa jäädä juhlien jälkeen myös ystävien kanssa hotelliin yöksi. Tuntuu viikonloppumatkailulta omassa kaupungissa.

Bilevaatteet löytyy www.ferrer.fi

Ravintola The TRAY on Hotelli GLO Kluuvin yhteydessä. GLO Hotelli Kluuvi sijaitsee Helsingin keskustan parhaalla paikalla. Tyylikäs hotelli tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle, liikematkailulle ja kaupunkiseikkailulle.

Pyhäaamuisin on ihanaa päästä valmiiseen pöytään syömään aamiasta; hotelliaamiainen on jo luksusta ja täällä siitä saa nauttia sunnuntaisin kello 12.00 asti!

Ja sitten kilpailuun! Kommentoi kenelle haluat voittaa HUNAJAtaskuliinan! Valitsemme 3 voittajaa.  Aikaa osallistua 25.2. asti! Voit osallistua Hunajayhtymän, Tua Casan ja The TRAY:n facebook sivuilla, sekä suoraan blogissa!

 

ONNEA VOITTAJILLE! JUSSI RIEKKINEN, HANNELE ÖSTERMAN & MARI TORSTILA. Taskuliinan voi noutaa BRETELLE liikkeestä Korkeavuorenkatu 15, Helsinki tai ota yhteyttä tua@bretelle.fi.

Tiesitkö, että Mehiläisten rakkauselämä on aika paljon ankeampaa kuin ihmisten.. parittelun jälkeen kuhnuri kuolee. Miehillä on kyllä paremmin asiat. 😉

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

www.hunaja.fi