Tua Casa Bed & Breakfast osa 1

23 vuotta sitten olin ”Suomen nuorin hotellinjohtaja” 7 kerroksisen huoneistohotellin kanssa Vallilassa haaveena perustaa tulevaisuudessa oma hotelli.

Se haave elää edelleen ja haaveethan eivät toteudu, ellei niitä tee, joten matkalla sinne, kokeilen miten Bed & Breakfast (you make both) toimii Lauttasaaressa äitini talon alakerrassa olevassa kaksiossa.

Tervetuloa Tua Casa:an!

Uusi on aina uutta, mutta tyhjällä uudella huoneella ei ole yhtään tarinaa kerrottavana. Se on tarina, joka odottaa kirjoittajaa, tässä tapauksessa kirjoittajia tulee olemaa monia.

Olen aina arvostanut kalusteissa laatua, laatu kestää pidempään, joten otin yhteyttä Iskuun. Suunnittelu ei ole vain sitä miltä se näyttää, vaan miten se toimii. Ja se, että antaa sisustussuunnittelun toisen käsiin on suuri luottamuksen osoitus.

Tyhjä tila, joka poikkeuksellisesti sisustetaan kerralla antaa mahdollisuuden yhtenevään kokonaisuuteen. Ammattilaisen apu oli tässä tehokasta ja iso auttava käsi.

Odotamme vieraita niin kotimaasta kuin ulkomailta; suomalaista designia osataan arvostaa.

Tilasta tulee koti, kun se saa kalusteet. Tua Casa Bed and Breakfast:ssä on tarkoitus tuntea olonsa ”kotona poissa kotoa”.

Isku täytti tänä vuonna 90 vuotta. Jokainen vuosi lisää osaamista.

Ja miltä näyttää suunnitelma paperilta oikeassa elämässä? Siihen palaamme seuraavalla kerralla.

Tuokio-pöydän kansi on tarjotinmainen, ei kuitenkaan irrotettava. Kahvoista nostaen pöytää on helppo siirrellä tarpeen mukaan. 149 € / ISKU

Hyvää alkavaa viikkoa!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Seuraa facebookissa: https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/

Varaukset ja lisätietoa: tuacasa@bretelle.fi

Majoitus täyteen buukattu 1.5.2018 asti.

www.isku.fi

Suomalaista designia.
Aina vastuullisesti.

Kuvahaun tulos haulle isku logo

 

Kaupallinen yhteistyö