Kaikki eivät ole piruja, joilla on sarvet

Jos sinulla on kolikko ja minulla on kolikko ja antaisimme ne toisillemme, niin meillä olisi molemmilla kolikot. Jos sinulla on idea ja minulla idea, ja antaisimme ne toisillemme, meillä olisi molemmilla niitä kaksi.

Kaikki alkaa ideoista. Paljon ideoita on parempi kuin ei yhtään, niinkuin tyhjä kukkaro on parempi kuin tyhjä pää.

Moni valittaa siitä miltä näyttää, mutta harvemmin aivoistaan. Samaan aikaan kauneus ei ole mitään ilman aivoja. Upealla autollakaan ei tee mitään ilman moottoria.

Usein sillä, joka eniten vakuuttaa hyvyyttään on suurimmat sarvet piilossa. 

Aivot ovat mahtava elin. Ne toimivat 24h päivässä, siitä hetkestä kun synnymme -paitsi silloin kun rakastumme.

Sitten on hetkiä, jolloin kannattaa antaa aivojen voittaa, koska sydän ei ole aina oikeassa. Samaan aikaan aivoilla ei ole sydäntä ja sydämellä ei ole aivoja; yritä siinä sitten suunnistaa perille. Sarvet ovat myös puolustautumiseen.

Kannattaa mielummin kasvattaa antennit, kuin sarvet, koska hyökkäys ei ole paras puolustus – tosin siinä vaiheessa on jo usein myöhäistä.

Rahalla voi ostaa päitä – mutta ei aivoja, talon – mutta ei kotia, ruokaa – mutta ei ruokahalua, sängyn – mutta ei unta.

Mutta mitä enemmän rakastaa omia valintojaan, sitä vähemmän tarvitsee välittää, mitä muut niistä ajattelevat. Kun uskoo että osaa, on jo puolitiessä.

Kaikki eivät ole piruja, joilla on sarvet.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

 

Tapetti: Versace

Eläinten päät: sisustusalan ammattilainen Liisa Leskinen / Marjam-Interior on kodinsisustus- ja lahjatavaroiden maahantuonti- ja tukkuliike.