Ei ole niin tärkeää miten peli alkaa, vaan miten se päättyy

On ollut aikoja, jolloin ainoa keino paeta todellisuutta on ollut uni. Nykyään virtuaalitodellisuudessa voi kokea mitä haluaa; kiivetä Mount Everestille tai tutkia aurinkokuntaa.

Voi taistella robottien kanssa kaukaisissa galakseissa ja puolustaa universumia vihollisilta -yksin tai ystävien kanssa. Virtuaalisen todellisuuden voittaa kuitenkin aina oikea elämä, vaikka siinä häviäisi, koska virtuaalista ruokaa ei voi syödä.

Oli taas aika juhlia synttäreitä ja kun ehdotin eri vaihtoehtoja, niin poikani mielestä niiden kaikkien teemana oli masennus. Suurin ja ainoa toive oli juhlia synttäreitä Pikseli Arcadessa, josta en ollut koskaan kuullutkaan.

MITÄ TAPAHTUU VIRTUAALITODELLISUUDESSA?

Virtuaalitodellisuus  mullistaa niin pelaamisen kuin elokuvien katsomisenkin, sillä pääsee itse fyysisesti osaksi tarinaa, mukaan seikkailuun. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo- kuin tuntoaistiakin ja siksi kokemus on vaikuttava ja todentuntuinen.

Teknisesti virtuaalitodellisuus on kolmiulotteinen, tietokoneella luotu ympäristö, johon pääset virtuaalilasien, kuulokkeiden ja ohjainten avulla mukaan. Pikselissä olet omassa tilassasi, jossa voit liikkua joka suuntaan ja tutustua virtuaalimaailmaan turvallisesti.

KUKA VOI KOKEILLA VIRTUAALITODELLISUUTTA?

Kuka vain! Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva kokemus. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta virtuaalitodellisuudesta eikä virtuaalitodellisuus ole pelkästään pelaamista varten. Voit esimerkiksi katsoa elokuvia ja dokumentteja tai ihastella mielettömiä maisemia. Seikkailut sopivat kaikenikäisille.

MITÄ VOIN KOKEA?

Pikseli Arcadessa on runsaasti erilaisia pelejä, interaktiivisia lyhytelokuvia ja paljon muuta. Tutustu tarjontaan ja valitse itsellesi sopiva seikkailu. Henkilökunta auttaa alkuun ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Lasten mielestä pelaaminen oli parasta ja kattaus tarjottavineen jäivät vähän pelaamisen jalkoihin!

Kun pelaa, voiton ei pidä mennä päähän, eikä tappion sydämeen ja sitten on pelejä, joita ei edes kannata aloittaa. Pikseli Arcadessa kaikki kokivat olevansa voittajia.

Juomina tarjoiltiin limonadeja; Jääkarhusta Mursuun.  Honkajoen Panimon 

Limonadeiksi viritetyt marjamehut tekivät hyvin kauppansa. Limonadien punainen väri tulee marjoista, ja niissä maistuvat aidot suomalaiset maut.

Tiesitkö, että Lidl:stä voi tilata edellisenä päivänä ennakkoon tarvittavan määrän tarjottavia sovittuun kellonaikaan! Nakkicroissantit olivat vielä lautasellakin lämpimiä! Edullista ja herkullista!

Koska juhlat olivat lähellä joulua, valitsimme myös teemaksi joulun. Kiitos lahjaksi lapset saivat suklaakalenterin, josta sai heti alkuun syödä monta luukkua kerralla!

Ei ole niin tärkeää miten peli alkaa, vaan miten se päättyy.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

AVOINNA: MA-TI 14:00-21:00, KE-TO 12:00-21:00, PE 12:00-22:00,LA 11:00-22:00, SU 11:00-19:00

MUINA AIKOINA SOP. MUKAAN

VUODENVAIHTEEN AUKIOLOT

Itsenäisyyspäivä 6.12. klo 12-18, Jouluaatto 24.12. suljettu, Joulupäivä 25.12. suljettu

Tapaninpäivä 26.12. klo 12-21, Uudenvuodenaatto 31.12. 11-18,

Uudenvuodenpäivä 1.1. Flamingo 12-18, Omena SULJETTU, Loppiainen 6.1. 11-22

PIKSELI ARCADE ISO OMENA, PIISPANSILTA 11, 02230 ESPOO, PUH: +358 401321866

PIKSELI ARCADE FLAMINGO, VIIHDEKESKUS FLAMINGO, 2. KRS, TASETIE 8, 01510 VANTAA

PUH: +358 405820212

www.pikseli.fi

 

Synttärilahjaksi ystävät antoivat yhdessä Peuramaan suksisetin koko kaudeksi käyttöön!

Peuramaan vuokraamosta koko suksisettisetti kaudeksi käyttöön hintaan 89,99€. Voi lasketella niin paljon kun haluaa, välineet haetaan nyt ja palautetaan keväällä. Suksisettiin kuuluu: sukset, monot, sauvat ja kypärä. . Kampanja päättyy tavoitemäärän (500 kpl) täyttyessä tai 23.12.2017.

Lisätietoja kampanjasta saa www.peuramaa.fi soittamalla 010-084845.

Peuramaan joulukalenterissa on vielä luukkuja avaamatta! https://joulukalenteri.slsystems.fi/cart/index/16