Alaston totuus

Alaston totuus on aina parempi kuin hyvin peitelty valhe.  Sisäinen rauha näkyy myös ulospäin, mutta tyhjä sisältä on myös tyhjä ulkoa.

Suomalaiset on jännä kansa. Me emme puhu vieraille, mutta menemme kyllä alasti heidän kanssaan saunaan.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vaatteet tekevät miehen, koska vain harva mies pystyy oikeasti vaikuttamaan alasti.

Miesten keskuudessa rapsuttaminen toimii; rapsuta selkääni, niin minä rapsutan sinun. Naiset käyttävät puukkoa.

Jos joskus mietit, että tekisi mieli heittää pyyhe kehään, kannattaa muista niitä, jotka ovat yleisössä ja vain odottavat, että sinut lyödään kanveesiin. Pyyhettä kannattaa käyttää hien pyyhkimiseen. 

Sauna rentouttaa mieltä ja lihaksia, puhdistaa ihoa, syventää unta, parantaa verenkiertoa ja puhdistaa kehoa myrkyistä. Sauna onkin köyhän miehen apteekki.

Ei ole savua ilman tulta ja jos ei kestä kuumuutta, ei kannata mennä saunaan. Ei kannata myöskään nousta tuhkasta, vaan olla tuli, joka tekee tuhkaa.

Uusi tapa heittää löylyä kiukaalle on Saunapallo. Saunapalloon kaadetaan vettä ja se tönäistään heilumaan kiukaan päälle! Tyylikkään pallon pohjassa olevat pienet reiät valuttavat veden tasaisesti kiukaalle. Lisätietoa:

http://www.saunapallo.com/fi

Saunominen ei ole vain alastomuutta ja puhtautta, se on mielihyvän tunne kun saa kietoutua pellavaan. Pellavakin pehmenee vuosi vuodelta.

Tiesitkö ettei tarvitse olla alasti ollakseen seksikäs.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kuvien tuotteet löydät: SUOMEN TEKSTIILI 

He valmistavat ihania kotimaisia pellavatuotteita pyyhkeistä kylpytakkeihin, laudeliinasta pellavatyynyyn.

 

Kuvahaun tulos haulle suomentekstiili

 

Pellava on yksivuotinen alle metrin korkuinen kuitu- ja öljykasvi. Pellava kuuluu maailman vanhimpiin viljelykasveihin; sitä on viljelty jo kivikaudella. Pellavan viljely on lisääntynyt Suomessa vuosikymmenien tauon jälkeen. Sitä viljellään laajalti ympäri maailmaa.

Pellavan ominaisuuksiin kuuluu hengittävyys, kaunis kiilto, lujuus, mutta heikko taivutuksen kesto sekä rypistyvyys.

Pellavaa käytetään pyyheliinoihin ja kylpytakkeihin hyvän kosteudenimukyvyn vuoksi, pöytäliinoihin kiillon ja lianhylkivyyden takia, kirjontakankaisiin, loimilankoihin matoissa lujuuden takia, sekä erilaisiin sisustus- ja vaatetekstiileihin.

Pellavan varsista valmistetaan erittäin kestävää tekstiilikuitua ja pellavatekstiileillä on myös antibakteerinen ominaisuus, joten se toimii hyvin sairaalatekstiileissä.