Monestako paketista syntyy joulu?

Lahjoja on ihana antaa ja olen varmasti opettanut lapseni perheeni perinteiden mukaisesti myös siihen, että tunne joulun onnistumisesta muodostuu myös pakettien lukumäärästä. Vuosien saatossa hekin ovat tosin ymmärtäneet siirtää arvostuksen pakettien määrästä paketin sisältöön.

Joulupukki kantaa miljooniin koteihin enemmän ja vähemmän lahjoja -lisää tavaraa upotettavaksi maailman meriin. On hyvä olla harkitsevainen siinä mitä ostaa.

Myös lelut kehittyvät maailman mukana. Vanhemmat oppivat arvostamaan varsinkin opettavaisia ja kehittäviä leluja. Onko parempaa kuin oppia leikkien?

3 lapsen äitinä olen jo vuosia arvostanut Leikkien tuotevalikoimaa puuleluineen, sekä leluja ja pelejä, joilla lapsi voi oppia leikin varjolla. Viimeisin tuttavuus on taikamassa. Mielikuvitus jo itsessään on taikuutta ja muovailtavissa oleva massa, joka ei kuivu tai kovetu koskaan, tuo iloa pitkäksi aikaan.

Se kuinka pitkäksi aikaa on myös paljon vanhemmasta kiinni. Aikuisella on vastuu myös ostamisen jälkeen.

Mielikuvistusta ja luovuutta ei voi käyttää loppuu, mitä enemmän niitä käyttää, sitä enemmän saa.

Logiikalla pääsee paikasta A paikkaan B, mielikuvituksella ihan mihin vaan.

Kuvissa uutuus Mad Mattr taikamassa Leikkieniltä . Taikamassa on pehmeää ja se v-e-n-y-y ja muotoutuu mihin muotoon vaan!

Lapsen vaatteet: POP&Co Helsinki tekee kauniita, hillittyjä vaatteita ekologisesti, erottaen selkeästi tytöt ja pojat. Tuotteet ovat Öko-Tex-sertifioituja, luomupuuvillaa sekä kierrätysmateriaaleja.
www.popandco.fi 

Taikamassalla voi tehdä myös taidetta. Taiteella on oppimisessa myös rooli; se opettaa lapsia olemaan enemmän oma itsensä, kuin että matkisi muita.

Älykkyyden määre ei ole tieto vaan mielikuvitus.

Sitä mieluummin leikkii, kun tulee pelatuksi.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on

 

Ja sitten itse kilpailuun! Tägää ystäväsi, jonka lapselle haluat antaa joululahjaksi Mad Mattr taikamassa paketin ja kommentoi minkä värisellä massalla!?

Tee se itse -rakennuspalikat Mad Mattr taikamassasta!

Mistä koulujen pihalla kohistaan?! Uskomattomilla Mad Mattr Brick Maker -palikkamuoteilla teet nyt itse rakennuspalikat Mad Mattr -taikamassasta! Tämä hittituote villitsee ympäri maailman!

Auta joulupukkia! Saat koodilla TUACASA10 -10 %:n alennuksen verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista!

Leikkien

Vuoden lelu 2017, SmartMax My First Animal Train

Leikkien Group Oy:n maahantuoma SmartMax My First Animal Train on palkittu Vuoden lelu 2017 -voittajana!
Ilokseni voin kertoa, että Leikkien Oy on lahjoittanut Frendit kampanjan kautta taikamassaa myös Lauttasaaren kirkon iltapäiväkerhon käyttöön. <3