Pikkujoulut ovat tunnettuja siitä, että juodaan kännit ja kerrotaan miltä oikeasti tuntuu. Joskus oppii tuntemaan toisen oikeasti vasta kun hän on aivan naamat, vaikka ei edes haluaisi.
Tosin kun humaltuneelta saa viestin, sitä kannattaa arvostaa, koska hän ajattelee sinua hetkellä jolloin ajatteleminen on jo haasteellista. 😉
Joskus ruokahalu kasvaa syödessä, joskus jo pelkästä katseesta. Me keskityimme pikkujouluissa lähinnä ruokaan.
Tämän vuoden ensimmäiset pikkujoulut on juhlittu ystävien kesken. Outi, Susanna, Mira, Marianne ja minä olemme ystäviä muutamien vuosien takaa. The Trayn keittiömestari Top Chef Jose ilahdutti meitä seurallaan ja ammattitaidollaan. Elämä tuntui tuona iltana herkulliselta.
Ruokalistan perustan The Trayssä muodostavat runsaat ja luovasti kootut vatiannokset, jotka kokoavat ruokailijat yhteiseen illanviettoon. Ensin voi tuntua erikoiselta käydä omilla haarukoilla samoille lautasille, mutta illan edetessä, sitä vain nautti hyvästä ruoasta hyvässä seurassa.
Silence of the Lamb: Punaviinissä haudutettua lampaanpotkaa, chili-korianteriperunoita, grillattua maissia, Armaikastiketta, baba ghanoushia, siitakesieniä ja Libanonilaista leipää
Kushiyarki salmon :Grillattu lohivarras, gado gado salaattia, siitakesieniä ja shisomajoneesia
Basa Basa Tempura: Friteerattua kukkakaalia ja parsakaalia sekä sweet chili majoneesia
Avocado burger (vegan): Kikhernepihvi, avokadoa, nachoa, jalopenoa, chilimajoneesia ja tomaattisalsaa
Hyvä ruoka on myös silmänruokaa!
White chocolate cheese cake: Valkosuklaa-appelsiinijuustokakku, karamelisoitua mantelia ja suolapähkinää sekä vadelmamelbaa
The TRAY selection: Valikoima The TRAY jälkiruokia (gluteeniton)
Se miltä näyttää ja miltä tuntuu, voi olla kaksi eri asiaa. Ruoassa miltä maistuu on tärkeintä.
On jännä, että ihminen on keksinyt kuinka saada ihminen kuuhun, mutta ei miten estää krapulaa.
<3, Tua
-Koti on siellä missä sydän on
TUA ISTAGRAM
THE TRAY Instagram
Jose instagram