Tyhjä laatikko on merkki tyhjästä elämästä

Jos pöytä on puhdas, se on yleensä merkki sekaisesta laatikosta. Tyhjä laatikko taas merkki tyhjästä elämästä.

Muistatko vielä kuka olet, ennenkuin maailma kertoi kuka sinun pitäisi olla?

Tiedätkö sen tunteen, kun ei ole oikeastaan surullinen, mutta tuntee olevansa ihan tyhjä?

Jos haluaa parantaa elämänsä laatua, kannattaa siivota laatikko; monta kertaa se mitä säilyttää, pitää kiinni menneisyydessä.

Elämässä on kaksi suurta haastetta; ensimmäinen on tietää koska aloittaa ja toinen koska lopettaa. Minä tiedän usein vasta lopussa, että ei olisi pitänyt edes aloittaa. Virheet saa usein anteeksi muilta, varsinkin jos ne pystyy myöntämään. Itselleen sitä on kovin tuomari.

Kolmatta mahdollisuutta ei ansaitse kukaan.

Laadun ei tarvitse pelätä aikaa. On tärkeämpää, että toimii hyvin kuin, että näyttää hyvältä, koska se, että toimii kestää pidempään kuin kauneus -pätee myös ihmisiin.

Designia ei ole vain se miltä jokin näyttää tai tuntuu, se on myös miten se toimii.

Batel lipasto Tiphaine 1972 €

Kodin pitäisi kertoa tarinan siitä, keitä me olemme, olla kokoelma sitä mitä rakastamme. Tilasimme lipaston Tapparan väreissä, koska meidän perheen miehet kannustavat Tapparaa. Koti kun ei ole vain paikka, se on tunne. Lipasto on ihana.

 Jos mielen täyttää huolilla, sinne ei mahdu enää mitään muuta. Työllä voi täyttää taskut ja seikkailuilla sielun. Koti on myös tila ja sen täyttäminen rakkaudella suunnittelua. Jos sen ulkoistaa, on se osoitus suuresta luottamuksesta.

LIPASTO

Kun tekee paljon töitä jonkun eteen mistä ei niin välitä, sitä kutsutaan stressiksi. Kun tekee paljon töitä jonkun eteen jota rakastaa, sitä kutsutaan intohimoksi. Kannattaa miettiä minkä eteen tekee töitä.

Pitää laittaa joko kaikki peliin tai jäädä kokonaan pois. Ei ole olemassa mitään puoliksi. Tappio ei tarkoita, että peli olisi ohi. Se vain antaa mahdollisuuden palata kokeneempana.

Oman työn hedelmä on kaikista makein -joskus se on lipasto.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

JEAN VERNET

Jean Vernet on suomalainen yritys, joka on keskittynyt ranskalaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin.

Jean Vernetin päätuotteita ovat puusta valmistetut huonekalut, joihin designin lisäksi on panostettu materiaaleihin ja valmistuksen laatuun.

Jean Vernetillä on myymälä Helsingin Kruununhaassa sekä verkkokauppa.

Vernet_Tehdas_Final

Suunnittelija Christine Batel-Tuffier
Valmistaja Batel, Ranska. Tuote on kokonaisuudessaan valmistettu Ranskassa.
Materiaalit Kirsikkapuu.
Väri (kuvan tuote) Monivärinen. Lipaston voi tilata myös toisilla väreillä tai yksivärisenä. Katso värivaihtoehdot alla olevasta värikartasta.
Kaikki saatavana olevat värivaihtoehdot värit
Koko Korkeus: 76 cm, leveys: 90 ja syvyys 50 cm.
Kokoaminen Tuote on valmiiksi koottu ja se toimitetaan yhdessä osassa.
Tilaaminen Tuote on tilaustuote. Toimitusaika on noin 6-8 viikkoa. Toimitusaika täsmentyy tilauksen yhteydessä. Tuotteen voi tilata suoraan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä joko sähköpostilla heidi.kangas@vernet.fi tai soittamalla 040 415 6477.