Elä hetkiä, joita ei voi pukea sanoiksi

300 km pitkä Ounasjoki virtaa myös Levillä. Joen varrella on 36 sivujokea ja 100 koskea. Levi tunnetaankin hyvänä kalastusapajana, enkä nyt puhu Levin yöelämästä..

Lomaa ei kannata kutsua unelmaksi, kannattaa kutsua sitä suunnitelmaksi. Lunta ei voi kuitenkaan suunnitella. Kun kolmatta kertaa matkaa Leville rinteiden ollessa kiinni -tuntui, että loma menee päin poroa.

Ilokseni voin kertoa, että Levi on muutakin kuin vain laskettelurinteet. Ei tarvitse matkustaa maailman ääriin etsiäkseen elämyksiä ja eksotiikkaa. Suomen Lappi yllättää -ilman luntakin.

Elämä kannattaa täyttää matkoilla; saa tarinoita mitä kertoa, ei tavaraa mitä näyttää.

Levi Spiritissä on kaikki yhdessäolon ja ikimuistoisen loman ainekset. Ainutlaatuinen paikka on yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää. Se tarjoaa mukavuuksia, joita et löydä mistään muualta.

Levillä tarvitsee auton. Helpoin tapa on vuokrata se suoraan lentokentältä.

SCANDIA RENT KITTILÄ 

Ruoka on iso osa lomaa. Pöytään löysi tiensä niin savustettu lohi Lapin puikula perunoilla kuin poronkäristys. Poroja Levillä tulee vastaan myös ajoteillä, joten kannattaa olla liikenteessä tarkkaavainen, jotta ei tule turhan tuoretta paistia pöytään. Lapin puikula pussissa lukee niin tilan kuin pakkaajan tiedot; lähiruokaa parhaimmillaan.

Jos Levi Spirit edustaa ainutlaatuista paikkaa olemalla yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää, niin MURURENT

lainaa unelmien laukun siihen yhteen erityiseen hetkeen oli sitten kyse arki tai juhla. Suomi 100 v. suklaat valmistaa käsin CHJOKO

Vaikka rinteet ovat kiinni, se ei estä nauttimasta lumesta ja laskuista.

Ohessa kolme parasta paikallista elämysaktiviteettia Levillä:

LEVI HUSKY PARK

ICEKARTING LEVI

LEVI HOTEL SPA

Levi Spiritissä on upeat saunatilat. Poreamme ulkona kruunaa elämyksen.

Saunahattu

suojaa hiuksia kuumuudelta saunassa ja ulkona kylmältä poreammeessa Levi Spiritissä. Suomen Tekstiilillä on kattava pellavafroteinen pyyhemallisto.

Joskus on parempi olla sisar kuin prinsessa. Ystävyydestä tulee osa lapsuutta ja yhteisillä lomilla tehdään eliniän kestäviä muistoja.

Kynttilä ei voi palaa ilman tulta, vähän sama kuin ihminen ei voi elää ilman hengellistä elämää. Tulella ei kannata myöskään leikkiä, varsinkaan sisäisellä.

On hyvä ymmärtää, että suljettu silmä ei välttämättä nuku tai avoin näe. Hyvä päivä tuo kuitenkin mukanaan hyvät unet.

Luksusvillaan majoittuu helposti 5 pariskuntaa tai kolmekin perhettä lapsineen. Korkeat avarat yhteiset tilat luovat puitteet rentouttavaan lomaan.

Kohta alkava kaamos on vuoden pimeintä aikaa. Pimeässäkin voi nähdä tähtiä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Levi Spirit

Kuvahaun tulos haulle levi spirit logo