What’s on the menu? Me-n-u

Ihmiset ostavat asioita, joita eivät tarvitse, rahalla jota heillä ei ole, tehdäkseen vaikutuksen ihmisiin, joista eivät edes pidä. Pitäisi ruokkia sielua, eikä olla silmänruokaa.

Sitten on ruoka, jokapäiväinen välttämättömyys, joka voi kaikessa runsaudessaan ja värikkyydessään olla nautinto, jolla täytetään vatsan lisäksi myös sydäntä.

Kun syö hyvin, voi hyvin – Koskaan ei kannata aliarvioida hyvän ruoan voimaa. Sanonta Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta”  toimii myös toisinpäin ja jos koskaan olet viemässä tyttöä treffeille, niin tällä menee maaliin. Tosin ensin pitää saada tyttö treffeille. 😉

Paras menu ever:

Alkupala Pari Pari Tako 13€

Friteerattu minimustekala on marinoitu soijassa ja japanilaisessa 5 mausteen seoksessa ja tarjoillaan talon The TRAY vinegreten kanssa.

Kun on keliakia, niin on monia asioita, jotka jäävät ihailun asteelle. Friteeratut Baby mustekalat olivat kerrankin gluteenittomia! <3

The TreeHugger – Vegaaninen tarjotin kahdelle 25 €/hlö on terveellinen, täyttävä ja hauska tapa syödä yhdessä. Annos hurmaa kauneudellaan ja maullaan. On hyvä muistaa, että tärkeintä on aina maku.

Avokadoa, kikhernepihviä, korianteri coleslawta, granaattiomenasiirapissa marinoitua nyhtökauraa, chiliperunoita, mausteisia kikherneitä, joissa on valkosipulia, korianteria, juustokuminaa, sitruunaa ja pinaattiaa, baba ghanoushia, sitruunamajoneesia ja Libanonilaista leipää. (Keliaakikko jättää leivän.)

The Trayssa taito ja raaka-aineet kohtaavat.

The Tray ravintolan sielu on ihana huippukokki Jose, jonka vieraana pääsin tutustumaan parhaaseen ruokaan, mitä olen koskaan syönyt. 

Jälkiruokatarjotin 16 € oli suussa sulava päätös aterialle. Keliaakikolle jälkiruoka on helmi – kerrankin saa syödä kaikkea (lue kaiken)!

Salted Caramel Pannacotta; vadelmamelba, pähkinäcrumble tuoreilla vadelmilla.

”Sallis” Kirsikkabrownie, marenkia ja kinuskikastikeella

Valkosuklaa-appelsiinijuustokakku, vadelmamelba, karamelisoitua suolapähkinää ja mantelia.

 

Tyhjä lautanen on kuin tyhjä canvas. Ruoka on taiteena vaativaa, koska ei riitä, että on päältä kaunis.

I’m still wearing the smile you gave me -inside and out.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kuvahaun tulos haulle the tray glo logo

The TRAY – Chill & Share on uudenlainen ravintolakonsepti, jossa ruokalistan perustan muodostavat runsaat ja luovasti kootut vatiannokset.

Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki. +358 (0)50 576 5792

https://www.facebook.com/thetrayhelsinki/

https://www.instagram.com/thetrayhelsinki/