Liemessä keitetty

Joskus näkee enemmän silmät kiinni. Kun simpukka ei avaudu, se ei tule syödyksi – mutta, se heitetään pois. Joskus on tyhmää olla sokea.

Ihmiset ovat yleensä enemmän sitä, mitä piilottavat, kuin mitä ulospäin esittävät. Ne asiat, mitä piilottaa sydämeensä, ne syövät elävältä. Simpukka ei ole osteri.

Kun tekee tuoreita sinisimpukoita ensimmäistä kertaa, niin kannattaa suoraan mennä helpoimman kautta; puhdistettuja, hiekattomia, keittovalmiita, tuoreita sinisimpukoita. Muuten harvoin hyvää saa helpolla.

Henkilön Tua Backman kuva.

Kannattaa olla tarkkana kenelle avautuu, vain harva oikeasti välittää, suurin osa ihmisistä ovat vain uteliaita tai heidän motiivinsa ei kestä päivänvaloa. Ja joskus, joku ei vain ole valmis ottamaan kiinni.

Ihminen, joka ei tee koskaan virheitä, ei koskaan kokeile mitään uutta. Joskus uusia ihmisiä on vaikea päästää elämään sisään. Jos simpukka ei ole tuore, siitä voi helposti saada ruokamyrkytyksen.

Henkilön Tua Backman kuva.

Jos on suhteessa, joka itkettää koko ajan, kannattaa pysähtyä ja miettiä tapaileeko miestä vai sipulia. 😉

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Sitä on juuri niin sokea kuin haluaa olla. Sitä voi sulkeutua kuin simpukka ja olla hiljaa, mutta on hyvä muistaa, että hiljaisuus on myös täynnä vastauksia. Kuullakseen pitää olla hiljaa.

Keskustelussa on kaikkein vaikein ymmärtää hiljaisuutta. Etäisyys ei erota ihmisiä, hiljaisuus tekee sen. Tosin monet kuulevat vain sen, minkä haluavat kuulla. Eikä ole edes merkitystä mitä katsoo, vaan mitä näkee. Hyvä ruoka maistuu.

Henkilön Tua Backman kuva.

Asioiden tulisi olla yksinkertaisia, mutta merkityksellisiä. Hyvä ruoka on usein yksinkertaisista raaka-aineista tehty -jos ei, niin matkalla voi  vähän oikaista. Elämässä on helpompi mennä suoraan.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.Henkilön Tua Backman kuva.

Tua’s Kitchen; Coriander green curry Mussels in coconat milk

Illallinen neljälle * Dinner for 4

Sinisimpukat / Mussel 1,5 kg

Kookos maito 1 purkki / Coconat milk 1 can

korianteri tahna 1 ruokalusikallinen / coriander paste 1 spoon

vihreä curry kastike 1 pussillinen / green currysauce 1 bag

1 sipuli / onion

oliivi öljy / olive oil

Pilko ja kuullota sipuli oliiviöljyssä, kaada joukkoon kookosmaito, johon on sekoitettu korianteritahna ja vihreäcurry. Keitä kastike, lisää simpukat ja höyrytä n. 5-7min. Ne simpukat, jotka eivät ole avautuneet, tulee heittää pois!

Tarjoile tuoreiden yrittien (korianteri) ja rapean leivän kanssa! (minulle gluteenitonta!)

Cut the onion in small cubes and saute in olive oil. Add coconat milk with coriander paste and green currysauce. Boil, add the shells and steam for 5-7 minutes. If the shell has not opened, you should not eat it! Serve with fresh herbs (coriander) and bread – gluten free if needed!

Ei paineita, ei timantteja.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.