Miehet haluavat menestystä ja s e k s i ä

Milloin sanasta nainen tai tyttö tuli naista tai tyttöä alentava?

Ensi vuonna kouluissa ei saa kuulemma puhua enää tytöistä ja pojista erikseen. Tämän kaiken takana ei voi olla kuin nainen, koska yhtään miestä asia ei häiritsisi? Milloin normaalista tuli sairasta?

Miten sitten naiskiintiöt? Eikö työpaikoissakin pitäisi mennä ammattitaito, eikä sukupuoli edellä? Vaikea uskoa, että näidenkään kiintiöiden takana olisi yksikään mies. Nainen on usein naisen pahin vihollinen.

On olemassa naisen rooli ja on olemassa miehen rooli. Naisella on pimppi ja miehellä pippeli; niillä tehdään samoja asioita, eri tavoin. Ei tarvitse olla samalainen ollakseen yhtä hyvä; elämä ei ole kilpailu miehen ja naisen paremmuudesta. Erilaisuus on rikkaus.

”Me too” kampanja koskee lähinnä naisia.  Varmaan jokaista naista on kosketeltu tai ainakin puhuteltu seksuaalisesti väärin; minuakin. Sitten julkisuudessa on ollut pari hurskastelijaa, jotka selittävät kuinka he ovat toimineet niin, että eivät ole joutuneet ahdistelun kohteeksi. Samalla syyllistäen kaikki ne naiset, joita on ahdisteltu, että ovat omalla käyttäytymisellään sen tavallaan aiheuttaneet. Minimekkoa ei kannata käyttää. (sarkasmia..)

Mikä sitten on paras ase tätä vastaan? Jokaisella pojalla on äiti ja jokaisella tyttärellä on isä.

Aivot ovat ns. uudet tissit. Pakko sanoa, että tämän feministien lausahduksen allekirjoitan. Aivoja kun ei saa kaupasta. Feminismi on aate, joka pyrkii parantamaan naisen yhteiskunnallista asemaa ja muuttamaan sukupuolirooleja merkittävästi.

Tarpeeksi kun näitä rooleja sekoitetaan, niin tulokseksi saadaan entistä sekaisin oleva yhteiskunta. Feminismiä en allekirjoita.

Se, että ei kasvata omaa tytärtään lähinnä sopimaan lasikenkiin, vaan enemmänkin rikkomaan lasikattoja, ei tarkoita sitä, että lapsesta pitäisi kasvattaa jollain tavalla sukupuolineutraalia.

Ja kuka sanoi, ettei molempia voisi tehdä yhtäaikaa?

Naista tulee ensin rakastaa, sitten vasta ymmärtää, ainakin yrittää ymmärtää. Miehiä en ymmärrä ollenkaan.

Nainen, joka haluaa olla samalainen kun mies, puuttuu kunnianhimo. Kannattaa muistaa, että myrskyjä ja laivoja ei turhaan nimetä naisten mukaan.. Miksi monet Suomessa voivat parisuhteissa niin huonosti? Koska naiset eivät anna miesten olla miehiä. Tai vielä pahempi; mies antaa naisen olla perheen pää. Virossa sanotaan, että naisen tulee antaa miehen olla perheen pää ja olla itse niska. Fiksusti sanottu.

Olimme Milanon kenkämessuilla tekemässä ostoja Bretellen asusteliikkeeseen. Tässä kohtaa oli kyllä harmi ja onni, että me myymme miesten asusteita..

Ensi kevään 2018 kenkämuodin ehdoton hitti lähes kaikilla kenkämerkeillä ovat maalatut tekstit ja kuviot nahkatennareissa! Tämä on helposti myös itse askarreltavissa! Et tarvitse kuin valkoiset nahkatennarit, maaleja ja mielikuvitusta!

Elämä on lyhyt, korkojen ei tarvitse olla. Kaikilla isokenkäisillä ei myöskään ole isoja kenkiä.

Me kaikki kuljemme eri kengissä. Tasa-arvoa ei saavuteta sillä, että miesten ja naisten tulisi olla samanlaisia. Erilaisuus ei ole este tasa-arvolle. Erilaisuuden ymmärtäminen ja sen kunnioittaminen taas on tie tasa-arvoon.

Miehet haluavat menestystä ja seksiä. Naiset haluavat kaiken. 😉

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.