Menestys on valinta; se on enemmän tahto kuin taito

Juhlat ovat ohi vasta sitten, kun viimeinenkin vieras lopettaa niistä puhumisen.

Jotkut ihmiset etsivät kaunista paikkaa, toiset tekevät paikasta kauniin ja sitten on hetki, jossa ne ovat samassa paketissa. Tervetuloa Jurmalaan Hollywood-juhliin!

Pitää arvostaa itseään, koska ainoa, joka arvostaa ovimattoa on ihminen, jolla on likaiset kengät. Juhlissa ei tarvitse olla kuuluisa koetakseen oman ”punainen matto” hetkensä. Juhlat alkavat punaisesta matosta.  Ruugs – Mattor på nätet!

 

Henkilön Tua Backman kuva.

Yhteen kerääntyminen on alku, yhdessä pysyminen on kehitys, mutta vasta kun puhalletaan yhteen hiileen tulee menestys; Fluido menestyy.

Kehu ihmisiä, tuo esiin heidän vahvuuksiaan, älä heikkouksia. Tavoitteet eivät toteudu, jos niitä ei toteuta ja motivoituneet ihmiset toteuttavat niitä parhaiten. Yritykset myyvät tuotteita ja palveluita, mutta on tärkeää tiedostaa, että ihmiset ostavat ihmisiltä ja ihmiset tekevät yrityksen.

Juhlat on palapeli, jossa jokainen pala tekee kokonaisuuden ja jossa yhdenkin palan puuttuminen voi olla katastrofi, jossa plan B:t ei auta. Ne ovat hetkiä, joita ei voi elää uudelleen. Mutta ne ovat myös niitä hetkiä, jotka luovat elämän muistoja.

Henkilön Tua Backman kuva.

Tilan koristeet ja photobooth by Sinelli

Henkilön Tua Backman kuva.

 

Juhlat muodostuvat yksityiskohdista. Suomalainen käsintehty suklaa by CHJOKOLogolliset kangasservetit by BRETELLE

Henkilön Tua Backman kuva.

Kynttilänjalat AmandaB

Juhlien teema Hollywood innosti Fluidolaisia pukeutumaan eri rooliasuihin.

Elämässä ei ole parasta tulla huomatuksi, vaan muistetuksi. Juhlista parhaiten muistaa tunnelman.

Naamiaiset ovat aina myös kilpailu. Jos jatkuvasti kilpailee vain muita vastaan, voi tulla katkeraksi, mutta jos kilpailee itseään vastaan kehittyy paremmaksi. Jos ajattelee, että on paras tai ajattelee, että on huonoin, niin on oikeassa, koska asenne määrittää tuloksen. Pukeutuminen vaatii myös rohkeutta. Itsevarmuus onkin paras asu, myös naamiaisissa.

Jos Fluido olisi vuori, mies sen huipulla ei vain pudonnut sinne.

Seuraavana päivänä jatkettiin Jurmalan upealla 100 km pitkällä hiekkarannalla auringon paisteessa  brunssista nauttien.

Henkilön Tua Backman kuva.

Viikonloppu oli menestys. Mutta on hyvä muistaa, että menestystä ei voi omistaa. Se on vuokralla ja sen vuokra on auki joka päivä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

BLOG BANK on tapahtumajärjestäjä. Suunnittelemme, teemme, hankimme ja toteutamme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllisesti.

Voi olla, että Goljat on vielä edessämme, mutta meidän sisällä on Daavid.

info@blogbank.fi