Luottamuksen ansaitsee kun teot kohtaavat sanat

Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Aina ei kuitenkaan alussa tiedä matkan pituutta, vaikka tietäisi määränpään. Tua Casa on saanut kauniin pinnan.

Rakentaminen on pitkä projekti. Ja jos tässä on jotain oppinut niin, on hyvä muistaa, että kauniit sanat eivät aina ole totta ja totuus ei aina ole kaunista. Ihan sama kuinka moneen kertaan käärme luo nahkansa, se on aina käärme. Onneksi on myös ahkeria muurahaisia.

Henkilön Tua Backman kuva.

Monet ihmiset katsovat ulkokuorta ja arvostelevat sen mukaan. Kertoo paljon katsojasta, mitä valitsee nähdä. Kauneus ilman syvyyttä on kuitenkin vain koriste. Kannattaa kuitenkin luottaa mitä näkee, ei mitä kuulee.

Luottamus rakennetaan vuosissa, hajotetaan sekunneissa ja korjataan ikuisuuden. Tua Casan julkisivu on parempi kuin luvattiin.

Henkilön Tua Backman kuva.

Itsevarmuus on hiljaista, epävarmuus äänekästä ja totuuden tietää siitä miltä se tuntuu.

Henkilön Tua Backman kuva.

Kaikkiin ihmisiin ei voi luottaa. Joku saattaa näyttää hiekkarannalta, mutta onkin juoksuhiekkaa. Kannattaa ennemmin luottaa tekoihin kuin sanoihin. Kannattaa luottaa intuitioon, se tietää ennenkuin pää ehtii perässä.

Luottamuksen ansaitsee kun teot kohtaavat sanat.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Henkilön Tua Backman kuva.

Intuitio on sielulla näkemistä. Se on ääni, joka ei tarvitse sanoja. Kuuntele.

Rakentaminen taas on rakentamista, jossa vain tulokset puhuvat puolestaan.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

TALON RAPPAUKSEN ON TEHNYT KONRAD OWIZYC miehineen. Hän on mukava, tehokas ammattilainen, joka puhuu sujuvaa suomen kieltä. Voin lämpimästi suositella huippuammattilaista! Hänet tavoittaa numerosta p. 045 217 2691