Hyvin tehty on parempi kuin hyvin sanottu; lasten pelastettu kerhotila

Joskus kun näkee ongelman, niin paras ja nopein tapa on ratkaista se itse. Mutta ratkaisua ei voi löytää, jos ei ensin myönnetä, että on ongelma.

Muistatko kun kerroin Lauttasaaren kirkon iltapäiväkerhosta? Ohesta pääset kurkistamaan, miltä siellä näytti ennen: http://blogbank.fi/tuacasa/2017/09/01/haluaisitko-sina-lapsesi-leikkivan-taalla/

Viime viikonloppu meni pensseli kourassa, kalusteita kantaen ja seiniä poraten. Yksin saa aikaan paljon, mutta yhdessä niin paljon enemmän.

Kiitos Alexandra Procope/Westpro4U, Charlotta Ashour (vastasi sisustussuunnittelusta), Raija, Aysel, Outi, Nina, Niikka, Björn, Veera, Petri ja Juha. Ja suuri kiitos Lauttasaaren seurakunnalle, että saimme vapaat kädet ja ylipäätään tehdä tilasta lapsille viihtyisämmän. <3

Eteisen seinään laitoimme kaksi ohjetta!

1. TAVARAT PAIKOILLEEN & 2. KENGÄT POIS -niillä pääsee pitkälle ja toivon, että niistä pidetään myös kiinni. Aikuinen antaa lapselle esimerkin.

Leikkien on opettavaisiin leluihin, peleihin ja kirjoihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Heidän opettavaisia leluja ja pelejä löytyy nyt myös Lauttasaaren kryptasta. Tuotteet on suunniteltu tukemaan lasten oppimista ja erilaisten taitojen kehittymistä hauskalla ja innostavalla tavalla eli leikkien. Lapsi oppii leikkien! https://www.leikkien.fi/

Iltapäiväkerhon yli 40 kakkosluokkalaista saivat myös tilaa lepäämiseen ja rauhoittumiseen. Kun paikat on järjestyksessä, puhdasta ja motivoivia, niin ilmapiiri ja yhteishenki ovat myös parempia. Aika menee mukavaan tekemiseen ja yhdessäoloon.

Stiga Sports lahjoitti mailoja, palloja ja pelejä. Liikunta on aina hyvä tapa kuluttaa energiaa! 🙂

Fluido lahjoitti mm. jalkapallomaalit. http://www.fluido.fi/

Fatboy Orginal säkkituolit löysivät paikkansa tilan peliosiosta. Tuolit ovat OUT OF THE DARK myymälästä. OUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. Heidän valikoimissaan näkyy rakkaus designiin ja tuotteita yhdistää laadukkuus, yllätyksellisyys ja erilaisuus.

http://shop.oot-drk.com/

Alexandra Procope & Westpro4U https://www.facebook.com/westpro4u/ auttoi alusta loppuun, aamusta iltaan projektissa. Hänen hyväntekeväisyysjärjestönsä tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua lahjoitusten muodossa ja ovat mukana toteuttamassa unelmia! ♥ Yhdessä rakennamme parempaa! http://westpro.fi/

Minulle oli tilassa tärkeää saada sinne selkeä eteisalue, jossa lapset saavat vaatteensa selkeästi järjestykseen ja varsinkin pipot ja käsineet omiin koreihinsa.

Osa sohvista vietiin kaatopaikalle ja loput pestiin paikan päällä! Valtava ero ja voin lämpimästi suositella ihan jokaiseen kotiin! http://www.puhdasunelma.fi/

Www.instagram.com/ladycrone   Www.facebook.com/ladycrone

Hanna Allinen alias Ladycrone on päätyökseen lasten viihdetaiteilija (taikuri, kasvomaalaaja, jättikupla-artisti, hattaran pyörittäjä ja ilmapalloeläinten tekijä) ja sivutuotteena syntyi ihanaa taidetta kerhotilan seinille! Kiitos Hanna! <3

Biljardipöydän siirto oli yllättävän iso ja kallis operaatio, mutta jokaisen euron arvoinen.

Hyväntekeväisyydessä pitää nähdä kohde, ei syytä miksi.  Syyttelemisen ja valittamisen sijaan tulee valita auttaminen ja teot. Nyt on monta onnellisempaa lasta. -Se riittää syyksi.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Haluaisitko sinä lapsesi leikkivän täällä?

 

Kuvahaun tulos haulle suomen luonnonmaalit

 

Etusivu

Lasten iltapäiväkerhoon maalit lahjoitti Suomen luonnonmaalit Oy. Heidän Auro maali on öljypohjainen, kuultavaa ja peittävää sekä luonnonmukainen ja hengittävää. Kalusteissa käytimme Suomen luonnomaalien kalustekalkkimaalia. Se on kalkkimaisen pinnan jättävä kalusteille ja koriste-esineille tarkoitettu erikoismaali ilman muovisideaineita. Kalustevahalla saimme kalusteille kestävän pinnan.

Henkilön Westpro4U kuva.