Kalastus on kuin deittailu; nappaa ja vapauta, kunnes löydät sen oikean vonkaleen

Sanotaan, että meri on täynnä kaloja ja kuitenkaan onkeeni ei ole napannut! 😉 Helpoin tapa mennä kalaan, onkin mennä kalaravintolaan, vaikka se vaatisikin meren ylitystä. Voi tilata listalta juuri sen kalan kun haluaa.

Olen horoskooppimerkiltäni kalat ja kalaruoka on ollut aina lähellä sydäntäni. Tallinnan sydämessä, Viru-kadun varrella sijaitseva The Seafood Bar Tallinnassa voi nauttia tuoreista kala- ja äyriäisruoista.

Kalat uivat vastavirtaan ja vain kuolleet kalat menevät virran mukana. Sitten on parvikalat.

Parvi merkitsee turvaa. Mitä suurempi parvi, sen pienempi on riski tulla syödyksi – kalastajalle se taas mahdollistaa monta kärpästä yhdellä iskulla.

Parvi merkitsee myös mahdollisuutta lepäämiseen, koska kalat eivät ui parvessa jatkuvasti samassa paikassa, vaan ne vaihtavat paikkoja, kiertävät reunoilta keskelle ja takaisin. Keskellä on turvallisin paikka uida ja levätä. Elämässä on rankkaa olla keskipisteenä, tylsää taas olla keskellä -ehkä parvikaan ei ole se paras paikka.

Alkupalaksi valitsemamme hummerikeitto ja jättikatkaravunpyrstöt aurajuustokastikkeessa olivat onnistuneet valinnat.

Joskus elämä on solmussa, joskus edes yksi ei riitä. Joskus solmuja vain syntyy toinen toisensa perään. Jos molemmat vetää yhtä köyttä eri päistä, niin sen solmu menee vain tiukemmalle ja silloin tuntuu, että sitä on mahdotonta enää avata. Mutta kun köysi loppuu, niin sen päähän kannattaa tehdä vielä yksi solmu ja pitää siitä kiinni. Asiat menee niinkuin ne on tarkoitettu.

Kalaravintolassa kannattaa syödä kalaa. Kun kalastelee rakkautta, kannattaa kalastaa sydämellä ei järjellä. Sydämeen mahtuu muuten vain yksi ämmä.

Tiedätkö miksi kalat ovat niin hoikkia? -Ne syövät kalaa.

Pääruoaksi saimme nauttia valkoista kalaa ja taskurapua. Ennenkuin taskuravun lihaan pääsee käsiksi joutuu tekemään töitä. Harvoin mitään hyvää saa helpolla.

Kalastus on kuin deittailu; nappaa ja vapauta, kunnes löydät sen oikean vonkaleen.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

http://www.seafoodbar.ee/index_fin.html