Haluaisitko sinä lapsesi leikkivän täällä?

Lauttasaaressa on lasten ja nuorten kerhotila, jossa kymmenet pikkulapset ja lukuisat nuoret viettävät tuntikausia päivittäin aikaansa. Iltapäiväkerhossa on ihanat ohjaajat ja lapset viihtyvät, mutta ympäristö kaipaa kiireellistä kunnostusta -turvallisuudenkin kannalta. 

Hyväntekeväisyys alkaa kotoa, mutta sen ei pidä loppua siihen. Sitä myös huomaa vanhetessaan, että on kaksi kättä; yksi auttaakseen itseään, toinen auttaakseen muita.

Projektin takana on Frendit kampanja / Tua Backman, westpro 4U / Alexandra Procope ja tilan sisustussuunnittelusta vastaa Charlotta Ashour.

Lauttasaaren kerhotila tullaan maalaamaan, järjestämään ja varustamaan uudestaan hyväntekeväisyysvaroin, sekä lahjoitusten turvin talkoovoimin niin pitkälle kun rahkeet riittävät. Kaikkia ei voi auttaa, mutta jokainen voi auttaa edes vähän. Pieninkään apu ei ole koskaan hukkaan heitettyä ja me otamme sitä mielellämme vastaan, koska yksin saa aikaan paljon, mutta yhdessä niin paljon enemmän. 

Tila vain lakaistaan iltaisin, joten myös puhtaanapidossa on kehittämisen varaa. Tilassa on myös useita elementtejä, jotka kuuluisivat varastoon, ei lasten leikkitilaan.

Nuoret viihtyvät kryptassa iltaisin. Tilassa onkin lukuisia vanhoja kuluneita ja osin myös rikkinäisiä sohvia, joita ei ole myöskään puhtaudella pilattu.

Kellarissa sijaitseva tila on pimeä ja kylmä, sitä yritetään lämmittää myös irrallisilla pattereilla.

Jos ei muuta mitään, mikään ei muutu.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.