Jurmala – When you need vitamin sea

Elämä on vienyt viime aikoina usein Jurmalaan, Latviaan. Onnea on unelmien tavoittelu ja yksi niistä sijaitsee siellä.

Jurmala on Latvian Hanko x 100, Latvian ainoa kylpyläkaupunki, jossa on 26 km pitkä upea hiekkaranta. Se sijaitsee 25 km pääkaupungista Riiasta.

Täällä on ainutlaatuinen ilma, jonka mukaan Jurmala on saanut nimekseen ”Terveellinen kaupunki”. Tänä päivänä Jurmala – joka tarkoittaa latviaksi merenrantaa – elää uutta nousukautta. Taloja kunnostetaan ja rikkaat riikalaiset rakentavat kesähuviloita rantaa reunustaviin mäntymetsiin.

Kun Latvia oli Neuvostoliiton vallan alla, ei paikallisilla ollut asiaa rannalle.

Simpukat vihreä curry korianteri kookos liemessä.

Jurmalassa löytää rannalta ihania ravintoloita ja yhden kaupungin parhaista ruoka-annoksista; joskus täytyy lähteä kauaksi kalaan.

Elämä on kuin ilmapallo, jos ei päästä irti, ei voi nähdä kuinka korkealle pääsee. Yrityksemme Blog Bank järjestää yritystapahtumia mm. Jurmalassa, jossa luonnon kauneus ja palvelujen ylellisyys kulkevat käsi kädessä hyvällä hinta-laatusuhteella. Ensimmäinen tapahtuma on onnistuneesti paketissa ja seuraavaa jo järjestetään.

Tästä alkaa elämän loppuun asti. <3

– joka kerta.. 😉

Mereneläviä on Jurmalassa runsaasti tarjolla. Olin aikaisemmin tehnyt vain vähän tuttavuutta mustekaloihin, sen grillattu liha maistui vähän kanalta ja vei kielen mennessään. Jos olisi mustekala voisi halata kymmentä ihmistä yhtäaikaa.

Mustekala on kuin ihminen; se syö itsensä stressaantuessaan. Pitkittynyt stressi on myös ihmiselle vaarallista; se tappaa ihmisen sisältä päin.

Joskus aallot lyövät, mutta merenneito ei koskaan huku.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.