Hollywood juhlat -katsomossa ei kannata istua

Jos on meressä, niin on pakko uida ja jos on järjestämässä juhlia, joihin tarvitaan tähdelliset nimikyltit, niin ne saa askarrella. Käsintehdyn kauneus on myös sen epätäydellisyys.  Ei tarvitse olla täydellistä ollakseen kaunista.

Tähdet on ensin leikattu saksilla ja leikkurilla, sitten liimattu, päällystetty ja taas leikattu. Ne tulevat olemaan juhlien vieraiden nimikylttejä.

Löydän itsestäni, sekä perfektionistin, että kaaoksen. Välillä joudun myös sanomaan itselleni, että tavoitteena ei tarvitse olla täydellisyys vaan riittää, että tekee sen parhaan, mitä sillä hetkellä pystyy. Kynätkään eivät ole täydellisiä, siksi on olemassa teroittimet.

Rakkauden ei myöskään tarvitse olla täydellistä, mutta sen pitää olla aitoa.

Mikä ei ole haaste, ei myöskään kehitä. Mitä ei yritä, ei voi myöskään saavuttaa.

Blog Bank järjestää myös omia tapahtumia, mutta pääsimme nyt myös ensimmäistä kertaa auttamaan toisen yrityksen kesäjuhlan jäjestämisessä. Meillä on nyt paikka näyttää, että sanat muuttuvat teoiksi.

Kirjaimia on sekä kartongista, että puusta. Ne on spray maalattu, liimattu ja tehty kimalteella sädehtiviksi.

Ensi viikolla on Hollywood teemalla kesäjuhlat Jurmalassa, Latviassa. Kulta, musta, tähdet ja Oscar patsaat ovat osa illan rekvisiittaa ja olemme tehneet ne käsin. Yksi hyvä syy ostaa käsintehtyä on; se on tehty vain sinulle.

Onneksi tapahtumien järjestämisessäkin; jos suunnitelma A ei toimi, niin aakkosia on jäljellä vielä 28.

Henkiä ei taida olla ihan niin montaa..

Elämässä pitää muutenkin olla joko täysillä mukana tai sitten kokonaan ulkona. Ei ole mitään puolessa välissä. Olemme mukana järjestämässä juhlia kuin omiamme.

Luottamus on muutenkin kuin paperi, kun se on kerran rypistynyt, sitä ei saa enää suoraksi. Elämässä onkin vain 3 asiaa, mitä ei saa koskaan rikkoa: lupausta, luottamusta ja toisen sydäntä.

Asiakkaamme Fluido on pohjoismaiden johtava Salesforce-konsultti. He auttavat menestymään sujuvamman asiakkuudenhallinnan avulla ja järkeistävät datan käyttökelpoiseen muotoon.  http://www.fluido.fi/

Elämä on näyttämö, on itsestä kiinni mitä siellä esitetään. Katsomossa ei kannata istua.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kuvahaun tulos haulle sinelli

Askartelutarvikkeet:

https://www.sinelli.fi/sinelli/

Tänä päivänä Sinellillä on 10 askartelutarvikeliikettä, verkkokauppa sekä tukkumyynti, ja tästä kaikesta toiminnasta huolehtii yli 80 askartelualan ammattilaista eri puolilla Suomea.